Kinine | Haar KeratinCaps - Voedingssupplement

Helpt te versterken - Stimuleert het haar

KeratinCaps, rijk aan micronutriënten en keratine , werkt van binnenuit om het haar sterk en gezond te houden. Product verkocht als een set van 3 producten.

1 capsule per dag

Versterkend, revitaliserend

Ideaal voor Volwassenen

Type haar Haaruitval - Levenloos haar - Moe haar

Behoefte Haaruitval - Verstevigend

Gemaakt in Italië

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

1. TE NEMEN : Neem 1 capsule per dag met een groot glas water 2. AANBEVOLEN KUUR: Een kuur van drie maanden wordt aanbevolen.

Ingrediënten

Ingrediënten

IngrediëntenHoeveelheid%VWR*
Biotine (vitamine B8) 40 µg -
Niacine (vitamine PP-vitamine B3) 12.8 mg -
Selenium 44 µg -
Vitamine B6 1.12 mg -
Vitamine E 12 mg 100%
Zink 8 mg 80%
Keratine 35 mg -

*% VWR Voedingswaardereferenties

AllergenenNiveau
Vis Cadeau

Kinine

Kinine

Quinquina, een boom die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt, wordt van oudsher gebruikt voor zijn verkwikkende en versterkende werking. De schors is van nature rijk aan kinine, een molecule met krachtige stimulerende eigenschappen die in sterk geconcentreerde hoeveelheden vervat zit in een extract met een gepatenteerde werking die haaruitval tegengaat.

Keratine

Keratine

Proteïne dat de bouwsteen vormt van het haar.

Resultaten

Resultaten KeratinCaps - Voedingssupplement

Een optimale voedingsbijdrage voor sterk haar: - Keratine, proteïne waaruit het haar is opgebouwd. - Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteïne, een zwavelhoudend aminozuur. - Vitamine B8 (Biotine), zink en selenium voor gezond haar. - Vitamine E helpt oxidatieve stress te verminderen. - Vitamine B3 helpt vermoeidheid te verminderen.

Dit voedingssupplement mag niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor volwassenen. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet aanbevolen voor mensen die overgevoelig zijn voor het droge extract van cinchona.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Terug naar boven