kl_quinine_active-ingredient_field_plant_2020 -56- 1920x300

KININE EN HAARGROEI De versterkende eigenschappen van kinine om de haargroei te versterken

De kinaboom is een inheemse boom uit Zuid-Amerika, die van oudsher door de Inca's werd gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Uit de schors wordt kinine onttrokken, een molecule met krachtige versterkende en stimulerende eigenschappen (met een gepatenteerde werking!) om de haargroei te stimuleren en haaruitval te vertragen. Kortom, het is de plant die we nodig hebben om het haar op natuurlijke wijze een oppepper te geven na een zwangerschap of hormonale stoornis.

Voor wie is kinine?

Kinine is een natuurlijk actief bestanddeel dat bijzonder geschikt is voor de volgende personen: 

-Mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval.

-Chronische en progressieve haaruitval.

-Reactieve en omkeerbare haaruitval.

-Mensen die een natuurlijk alternatief voor haaruitval willen vinden.

De eigenschappen van kinine

Het traditionele middel van de Inca's

De rode kinaboom werd traditioneel door de Inca's gebruikt voor spijsverteringsproblemen en infecties. Het gebruikte deel van de plant is de gedroogde schors. Het was ook één van de belangrijkste behandelingen tegen malaria. Uitwendig kan het worden gebruikt in geval van een jeukende en schilferige hoofdhuid met roos.

Een woordje van de plantenkenner

Kinine heeft een stimulerend effect dat de haarfollikel wakker schudt en het haar vanaf de wortel weer versterkt, om haaruitval af te remmen. De gepatenteerde versterkende werking op het haar is niet te stoppen.

Alexandre PanelKlorane-botanicus

Hoe kunt u profiteren van de eigenschappen van de kinine van Klorane?

Haaruitval stoppen en de groei stimuleren dankzij een 100% natuurlijk ingrediënt: dat is de belofte van het kinineshot van het FORCE gamma van Klorane.

Een oppeppend serum om yw haar te stimuleren

Het Force Keratin serum biedt een complete kuur om uw haar weer fit te maken. De unieke complete formule op basis van kinine-cafeïne, vitamine B en keratine* helpt haaruitval te vertragen en de groei van sterker haar te stimuleren, en dit vanaf de eerste toepassing.

Meer informatie

Versterkende shampoo voor een stimulerende reiniging

De Versterkende en Stimulerende Shampoo met BIO Kinine- en Edelweissextract is perfect als aanvulling op uw routine tegen haaruitval of om puur te gebruiken: het reinigt het haar en helpt de groei te stimuleren en het haar de glans te geven die het mist.

Meer informatie

Een versterkende conditioner dat een schild vormt

Deze conditioner is bedoeld voor verzwakt haar of als aanvulling op een behandeling tegen haaruitval. Dit product vergemakkelijkt het doorkammen en versterkt het haar, zodat het niet breekt bij het borstelen. Het haar is gerevitaliseerd, makkelijk te doorkammen en heeft een sterkere structuur.

Meer informatie

Zij gingen ervoor

Het was mijn partner die me het Klorane serum tegen haaruitval kocht een paar maanden geleden. Sinds ik het gebruik, merk ik een echt verschil, ik verlies minder haar. En iedereen thuis is blij!

Antoine34 jaar
kl_quinine_active-ingredient_semantic-cocoon_expandable-fragment_200x200px

KININE GEBRUIKEN IN MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

Bio Edelweiss en cafeïne in combinatie met kinine

Bio Edelweiss

Kinine en zijn versterkende eigenschappen zijn zonder twijfel de topper in ons gamma tegen haaruitval. Maar de BIO Edelweiss in de shampoo en conditioner heeft ook iets te zeggen. Dit actieve bestanddeel afkomstig van de biologische en verantwoorde landbouw helpt de haargroei te activeren.

Cafeïne

De cafeïne in ons serum tegen haaruitval werkt samen met onze kinine: de gepatenteerde combinatie kinine-cafeïne zorgt ervoor dat het haar beter in de hoofdhuid wordt verankerd en vertraagt de haaruitval langdurig.

 

DETOX

WATERMUNT OM UW VERMOEIDE HAAR TE HELPEN

Uw haar en hoofdhuid zijn net zoals wij. Geconfronteerd met te veel werk, vermoeidheid, stress en vervuiling, krijgen ze het zwaar te verduren. Ons gamma verzorgingsproducten op basis van watermunt kan helpen. Volg onze instructies voor een welverdiende haardetox

Meer informatie
Terug naar boven