Droog Haar : de delicatesse van Mango in een nieuw VASTE vorm !

Je haar onmiddellijk voeden en weer soepel maken, mét respect voor de planeet?
Het kan voortaan met de Shampoo bar met Mango.

Je haar ontwarren is niet altijd een pretje, zelfs als je het voorzichtig doet. En zodra je haar helemaal droog is, wordt het dof, broos, statisch en mist het soepelheid en glans... Je hebt meer dan waarschijnlijk droog haar... Maar wat kan je doen om droog haar te beschermen, mét respect voor de planeet? Voeg de Shampoo bar met Mango toe aan je beautyritueel om je haar te voeden en heerlijk soepel te maken. En niet onbelangrijk voor het milieu: per Shampoo bar worden er 2 plastic shampooflessen vermeden. Lees snel verder voor het hoe en waarom!

1. Waarom is je haar droog?

Je haar staat maar al te vaak bloot aan agressieve externe factoren: zon, hitte (van haardroger of stijltang), wind, kleuringen... In de winter komen daar ook nog kou en wrijving door mutsen en sjaals bij, en in de zomer is er volop zon, zeezout en chloor. Al deze factoren beschadigen de schubben van het haar, waardoor het broos wordt en aan structuur inboet. Het wordt droog en dof, het is gespleten aan de puntjes…
Het valt niet mee om een goede verzorging te vinden die je haar weer zijig en glanzend maakt.

Je haar kan ook van nature erg droog zijn, dit heeft meestal te maken met de talgafscheiding. Talg is namelijk essentieel voor mooi en glanzend haar. Soms is er echter een probleem met de talgafscheiding: ofwel kan de talg zich niet over de hele lengte van het haar verspreiden omdat de haarstructuur dat onmogelijk maakt (bijvoorbeeld bij krullend of gekroesd haar), ofwel wordt er onvoldoende talg aangemaakt. Hoe kan je je haar dan toch goed verzorgen?

Se mettre au shampooing sec

2. De Shampoo bar met Mango, je nieuwe go-to die even lief is voor je haar als voor het milieu!

De nieuwe Shampoo bar met Mango is zuinig, ecologisch én innovatief! Hij hydrateert droog haar en maakt het al na één keer wassen zichtbaar mooier zonder het te verzwaren. Zijn geheim? De unieke samenstelling met Mangoboter, die barstensvol vetzuren zit. De Klorane innovatie zit erin dat de hele vrucht wordt gebruikt: de Mangopitten – die meestal worden weggegooid – vormen immers de grondstof voor onze rijke, voedzame Mangoboter!
En door het royale schuim en de fruitige geur is douchen voortaan een heerlijk verwenmoment! Het resultaat? Je haar is meteen zacht en omhuld en laat zich makkelijker ontwarren.

En dat is nog niet alles... De uitstekend verdragen formule kan namelijk door het hele gezin worden gebruikt, vanaf de leeftijd van 3 jaar!

De Shampoo bar met Mango is niet alleen een clean haarverzorgingsproduct, het is ook lief voor je haar en voor de planeet. Met zijn volledig recyclebare verpakking en 100% bioafbreekbare formule laat deze vaste shampoo 0% plastic afval achter in je badkamer. Het is ook een ecologisch product, omdat er voor de productie van het vaste formaat 34% minder water wordt verbruikt.

Ook jij zal meteen weg zijn van de natuurlijke, ecologische en zinnenstrelende Shampoo bar met Mango. Ben je klaar om hem te testen?

3. Hoe gebruik je dit nieuwe verzorgingsproduct?

Laat de vaste shampoo bar eerst schuimen als een zeep, in je handen of rechtstreeks op je haar. Voor lang haar is het raadzaam dit enkele malen te herhalen om meer schuim te krijgen. Masseer je haar daarna zachtjes zoals je met een gewone shampoo zou doen. Spoel je haar tot slot grondig uit. That’s it! Nog een tip: laat je haar gewoon aan de lucht drogen, zo voorkom je dat de haarschubben open komen te staan door de hitte van de haardroger.

 

 

4. Welke andere producten met Mango kan je na de shampoo nog gebruiken?

Gebruik de conditioner om je haar extra mooi, zacht en glanzend te maken. Met deze conditioner kan je je haar al onder de douche snel ontwarren. Wil je een meer intense verzorging? Gebruik dan eenmaal per week het Masker met Mango en laat het 5 minuten inwerken om je haar diep te voeden. Om je haar blijvend te beschermen tegen gespleten punten en uitdroging heeft Klorane ook nog 2 leave-in producten met verschillende texturen: een romige dagcrème en een nieuwe alcoholvrije tweefaseolie met natuurlijke plantaardige oliën, die je haar nog meer laat glanzen!

Het Mangoritueel, de natuurlijke en zinnenstrelende oplossing voor droog haar!