kl_mango_actif_picture 1920x300

DROOG HAAR Mangoboter voor droog haar dat voeding nodig heeft

Zijn naam roept de zoete exotische toets op van een sappige vrucht waarin u uw tanden wilt zetten... Maar mango is ook een uitstekend antwoord voor uw droge haar. Mangoboter is een waar concentraat van natuurlijke actieve bestanddelen, met ongeëvenaarde troeven om het haar te voeden. En wat een zinnenprikkelende ervaring! Het bewijs ligt hier.

Voor wie is mangoboter geschikt?

Mangoboter en zijn supervoedende kracht zijn bijzonder geschikt voor mensen met:

  • Droog haar met een tekort aan vocht, of het steil, golvend of krullend is 
  • Normaal haar dat is uitgedroogd door vervuiling of, in de zomer, door chloor en zout 

Anderzijds is het misschien ontoereikend voor:

  • Zeer droog, beschadigd en broos haar 
  • Kroeshaar, krullend en gestijld haar 
  • Krullend haar dat u wil gladstrijken 

De natuurlijke troeven van mango

Klorane selecteerde mangoboter vanwege zijn hoge gehalte aan vetzuren en polysacchariden met voedende en beschermende eigenschappen

De vruchten worden met de hand geoogst net voor ze rijp zijn, wanneer de actieve bestanddelen het meest geconcentreerd zijn. De variant die Klorane uitkoos, Mangifera Indica L., werd geselecteerd vanwege de schat die de vrucht bevat: een pit rijk aan vetzuren met bijzonder voedende eigenschappen die droog haar diep voeden zonder het te verzwaren. Deze pitten, die we normaal weggooien, worden gerecycleerd binnen de Klorane-formule, waardoor de lokale gemeenschappen extra inkomsten hebben . Het plantaardige mango-extract wordt verkregen door koude persing om de hoge voedingskracht van de mangoboter intact te houden, zonder water of oplosmiddelen. Zo geniet het haar van een maximum aan goede, niet-gedenatureerde vetzuren die de mangoboter perfect geschikt maken om het haar te voeden en te verzorgen.

Een woordje van de plantenkenner

De mangoboter die uit de pit wordt geëxtraheerd is zeer rijk is aan vetzuren met uitzonderlijke voedende eigenschappen. Na het verzamelen van de mangopulp, drogen we de pitten in de zon voor een extractie zonder water of oplosmiddelen.

Alexandre PanelKlorane-botanicus

Hoe halen we alles uit de troeven van de Mangoboter van Klorane?

Mangoboter versterkt de hydrolipidenfilm en draagt precies de juiste hoeveelheid voeding bij voor levendig en vitaal haar, zonder de body te verzwaren. Het was onze plicht om dit in alle vormen aan te bieden die nuttig zijn om het droogste haar te verzorgen.

 

In het hart van een shampoo die wast zonder uit te drogen

Deze shampoo met mango voedt en omhult droog haar zonder het te verzwaren en beschermt de haarschacht. Gevoed en beschermd tegen uitdroging, wordt het haar soepel, zacht en glanzend.

Meer informatie

In een verzorgingsproduct voor fijnproevers om het haar te voeden en te ontwarren na het wassen

Een conditioner met een romige textuur, aan te brengen onder de douche, voor gevoed, soepel en perfect ontward haar. Het resultaat. Gegarandeerd nul knopen.

Meer informatie 

Geconcentreerd in een uiterst herstellend masker

Dit masker met mango is een uitzonderlijk, zeer voedzaam, romig en royaal verzorgingsgebaar. Het brengt de haarvezel weer tot leven. Het haar wordt hersteld, beschermd, gehydrateerd en gevoed, is als geregenereerd, het wordt weer zacht en glanzend vanaf het eerste gebruik 

Meer informatie 

Zij gingen ervoor

Ik heb altijd mijn dagcrème met mango in mijn tas en breng deze meermaals per dag op mijn droge punten op kantoor voor een vergadering, voor het uitgaan 's avonds... Het resultaat is geweldig en ik ben helemaal weg van de geur!

Antoinette30 jaar
kl_mango_active-ingredient_semantic-cocoon_expandable-fragment_200x200px

DE MINUUT OVER HOE DROOG HAAR VOEDEN

Droge punten of gespleten punten: het probleem bij de wortel aanpakken

Als uw droge of gespleten haarpunten hebt, is uw hele haar droog. Het bijknippen van de punten (hoewel het kan helpen) is dus niet voldoende om te denken dat alles beter zal worden: droogheid wordt bij de wortel behandeld door het haar te voeden. 

Droog haar is haar dat een tekort heeft aan talg en lipiden, en daardoor hulpeloos is tegen aanvallen van buitenaf. Hoe regelmatiger u uw haar voedt met vette actieve bestanddelen zoals die in mangoboter, hoe meer u het helpt de barrièrefunctie van de hydrolipidenfilm te herstellen. 

ZACHTTJES IN BEDWANG HOUDEN

Een brushing zonder mijn haar te beschadigen: kan dat?

Brushen is niet zonder risico voor uw haar. Door de aanvallende hitte heeft het haar de neiging beschadigd te raken en uit te drogen, vooral als u uw elke dag glad steilt! Natuurlijk willen we u niet zonder een oplossing laten. Bekijk onze tips voor een (altijd natuurlijke!) brushing zonder schade. 

Meer informatie
Terug naar boven