Ontdek de detox-reflex om de gecombineerde tot vette huid te zuiveren en te matteren: Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische watermunt.

Jullie hebben het verkozen tot Schoonheidsproduct van het Jaar 2023 😍

Ontdek de detox-reflex om de gecombineerde tot vette huid te zuiveren en te matteren: Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische watermunt.

Het merk Klorane heeft de begeerde titel van “Product van het Jaar 2023” in de categorie schoonheid gewonnen voor zijn Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische watermunt.

Het Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische Watermunt is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling door Klorane. Door het combineren van biologische watermunt , dat bekend staat om zijn zuiverende en verfrissende eigenschappen, met groene klei, dat bekend staat om zijn absorberend en ontgiftend vermogen, heeft Klorane een uniek product gecreëerd dat de huid in één stap reinigt, zuivert en verheldert.

Je hebt het opgenomen in je huidverzorgingsroutine omdat :

        ✔ Innovatief, het poeder verandert in een luchtig schuim bij contact met water, voor een zachte reiniging en exfoliatie.

        Toegewijd, het Zuiverend Poeder is gemaakt van 96% natuurlijke ingrediënten uit een cultuur van korte keten.

         De verpakking is ecologisch en recycleerbaar. Het Zuiverend Poeder biedt het equivalent van 100 toepassingen en genereert 2x minder CO2-uitstoot dan een traditioneel product.*

Omwille van deze redenen heb JIJ het verkozen tot schoonheidsproduct van het jaar 2023.

Uw favoriet

Uw favoriet

De Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische Watermunt is een echte “must-have” voor consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke, doeltreffende en huidvriendelijke producten. Dit is wat jullie ervan vonden:

Bedankt 🥰

Bedankt 🥰

Het Klorane team wil u bedanken voor al uw meningen en stemmen, die ons aanmoedigen om u natuurlijke producten te blijven aanbieden die zich inzetten voor de planeet en uw welzijn.

Met het winnen van de titel “Product van het Jaar 2023” in de categorie schoonheid, bevestigt Klorane haar inzet voor innovatie en kwaliteit van haar producten.

Als u op zoek bent naar een product om uw huid diep te reinigen en te zuiveren, is het Zuiverend 3-in-1 Poeder met biologische Watermunt zeker een keuze om te overwegen.

*Levenscyclusbeoordeling van het Zuiverend 3-in-1 Poeder uitgevoerd door een onafhankelijk gespecialiseerd bedrijf Duranconsult - juni 2020.

**De mening van de consumenten tijdens de Treetz-studie

Terug naar boven