Shampoos

Shampoos

BIO vlas is een weldadige en onmisbare bondgenoot van fijn haar en is beschikbaar in een complete reeks verzorgingsproducten voor haar zonder volume. Dankzij het slijm zal vlas uw haar vanaf de wortel omhullen en in model brengen.

2 Resultaten "Shampoos"

Meer informatie
Meer informatie

In de wereld van de cosmetica worden vele planten gebruikt, elk met hun eigen eigenschappen en troeven. Dankzij hen zijn onze huid, haar en gezondheid beter en gezonder. Het gebruik in het dagelijks leven is een troef op alle niveaus. Het merk Klorane maakt gebruik van talrijke planten die zorgvuldig zijn geselecteerd met respect voor het milieu en het welzijn van het lichaam. Ontdek vlas.  

Vlas: een plant met veel troeven voor het haar

Wanneer we denken aan linnen, denken we onmiddellijk aan de luxueuze stof en de prachtige kledingstukken die ervan worden gemaakt. Maar gelukkig voor ons, is het niet alleen dat! De vlasbloem wordt gebruikt bij de bereiding van cosmetische producten en heeft vele goede eigenschappen in petto. Het extract van deze bloem is een troef in een schoonheidsroutine. Het wordt gebruikt voor zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Deze plant met zijn reukloze, helderblauwe bloem leeft maar heel kort.

Hij gaat maar een paar uur open, voordat hij bij dageraad verdwijnt. Om dit te kunnen bewonderen, moet u dit heel vroeg in de ochtend doen. Het wordt gebruikt bij het maken van bepaalde cosmetische producten voor het welzijn van huid en haar. Ook vlaszaad staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Bij Klorane hebben we dit natuurlijke actieve bestanddeel geselecteerd om uw haar te verzorgen.

Welke huidverzorgingsproducten op basis van vlas biedt Klorane aan?

Zoals eerder vermeld, kan vlaszaad in diverse cosmetische producten worden gebruikt vanwege de voedende en verzachtende eigenschappen. Bij Klorane is er een specifiek gamma op basis van vlas voor de verzorging van het haar. In de eerste plaats wordt het door het merk geselecteerde vlas geteeld op eigen grond, in de streek van de Tarn, en is het biologisch gecertificeerd. Dit gamma bevat een shampoo, een conditioner en een verzorgingsproduct in sprayvorm. Het is belangrijk te weten dat een verzorging op basis van vlas  voor fijn of plat haar in de eerste plaats helpt om het volume te herstellen, dankzij de het slijm dat dit natuurlijke ingrediënt bevat. 

Dit slijm zal het haar omhullen om het dikker maken. De vlasshampoo van Klorane zorgt voor volume, terwijl het haar een ultralichte textuur behoudt. Zonder het haar te verzwaren, zorgt de shampoo voor een natuurlijk volume en omhult deze het haar vanaf de wortels. De conditioner zal het ontwarren vergemakkelijken. Bevat geen verzwarende stoffen en bevordert een natuurlijk volumineus resultaat.

Het haar is omhuld, soepel en is zijdeachtig bij het aanraken. Tot slot de volumespray met vlasvezels. Om uw kapsel te perfectioneren, is het aan te raden om een verzorging zoals een stylingspray te gebruiken om uw schoonheidsroutine te vervolledigen. Deze spray maakt de wortels los en geeft volume zonder de lengtes te verzwaren. Maak je geen zorgen over de textuur, deze stylingspray maakt het haar niet vet en laat het niet kartonachtig aanvoelen. Integendeel, het haar wordt soepeler en lichter. Bovendien vergemakkelijkt deze verzorging op basis van vlas ( ) het brushen en kan ze dus worden aangebracht vóór het gebruik van een toestel dat hitte produceert.

Wat zijn de voordelen van een lichaams- of haarverzorgingsproduct op basis van vlas?

Het is niet zonder reden dat Klorane besloten heeft deze plant te gebruiken om bepaalde producten te maken. De voordelen van een verzorging op basis van vlas zijn talrijk. Voor de huid is het een dagelijkse bondgenoot. Het biedt zachtheid en stevigheid. De huidverzorgingsproducten zullen het hyaluronzuur stimuleren en zo een " voller makend " effect op de huid bevorderen. 

Het zorgt dus voor stevigheid, maar ook voor elasticiteit. Deze producten zijn ideaal in de winter en helpen het vocht dat de huid bevat vast te houden. Dit voorkomt ongemak of zelfs irritatie als gevolg van de kou. Het kan ook huidveroudering vertragen door het natuurlijke collageen van de huid te beschermen. Het zal het haar versterken en volume en soepelheid geven. Producten die dit actieve ingrediënt bevatten zijn perfect voor fijn of plat haar en zullen het haar doen opleven. Bij regelmatig gebruik zorgt een verzorging op basis van vlas  ervoor dat het haar op natuurlijke wijze zijn volume en soepelheid terugkrijgt, zonder het te verzwaren.

Het zal het haar dus verdichten en de coupe langer laten houden. In een andere vorm en via inname, heeft lijnzaad ook vele deugden. Zij dragen ook bij tot de verbetering van de hydratatie van de huid.

Terug naar boven