Shampoos

Shampoos

De voordelen van biologische brandnetel, met haar talgverminderende en regulerende eigenschappen, zijn beschikbaar in een compleet assortiment producten voor haar met een vette neiging. Het haar wordt langdurig gereinigd en de hoofdhuid wordt minder snel vettig. De ideale manier om wasbeurten te spreiden en een 'bad hair day' zo lang mogelijk uit te stellen.

1 Resultaat "Shampoos"

Meer informatie
Meer informatie

Brandnetel voor een verzorgingsproduct voor vet haar

Wilt u van uw vettig haar af? Kies specifieke haarverzorgingsproducten die zacht zijn. Normale shampoos zijn gemaakt van chemicaliën die zeer irriterend zijn. Bij aantasting scheidt de hoofdhuid een laagje talg af dat zich op natuurlijke wijze op het haar afzet. Bepaalde geneesmiddelen, vooral hormonale, kunnen de talgproductie ook uit balans brengen.

Als gevolg daarvan wordt het haar glanzend en plakkerig, waardoor het zeer vaak opnieuw gewassen moet worden. Deze trend houdt u vast in een vicieuze cirkel, waardoor hyperseborroe geaccentueerd wordt, aangezien de schurende stoffen in de shampoos de haarvezels nog gevoeliger maken. Vettig haar kan dus heel vervelend en lelijk zijn.

Onze remedie: een assortiment verzorgingsproducten op basis vanBiologische brandnetel, die bekend staat om haar doeltreffende werking op huidaandoeningen, met name acne en eczeem. De wortel van deze plant is ook een uitstekend tonicum voor de hoofdhuid, dat haaruitval en het ontstaan van roos beperkt. Hij werkt diep in en reinigt de hoofdhuid. Hij pakt het verstoorde evenwicht van de talgklieren aan door de productie van talg te normaliseren, waardoor het ontvetten vertraagd wordt.

Dankzij de shampoos en verzorgingsproducten van Klorane op basis van Biologische brandnetel voor vet haar, is de reiniging zacht en doeltreffend. Uw haar wordt versterkt en krijgt zijn glans terug. De hoofdhuid wordt langdurig verfrist.

Klorane-producten op basis van biologische brandnetel om de vette hoofdhuid te zuiveren en weer in evenwicht te brengen

Onze shampoo verrijkt met extracten van biologische brandnetel is gebaseerd op een zeer zachte, sulfaatvrije wasbasis. Dit actieve bestanddeel is in staat overtollige talg te reguleren en haar met een vette neiging te zuiveren. De shampoo is een echt verzorgingsproduct met een effect van " vloeipapier " en profiteert van de talgverminderende kwaliteit van brandnetel. De hoofdhuid wordt grondig gereinigd; de wasbeurten worden geleidelijk gespreid.

Onze antiverspillingstip: het is niet nodig om uw hele hoofdhaar met shampoo te wassen. De waterstroom verdeelt het product, dus een dotje shampoo is meer dan genoeg. U kunt deze shampoo afwisselen met de droogshampoo uit hetzelfde assortiment. Dit bespaart u 500 liter water per jaar.

De droogshampoo, een ander verzorgingsproduct, biedt een exclusieve mix van vier gemicroniseerde poeders van natuurlijke oorsprong. De combinatie met de eigenschappen vanbrandnetel maakt het tot een unieke formule, die het talggehalte vermindert en de tijd tussen twee wasbeurten verlengt. Het haar is gezuiverd en het haar is licht en volumineus. Deze shampoo is ook verkrijgbaar in een getinte versie voor bruin tot donkerbruin haar.

Het shampoomasker bevat een innovatief waspoeder, een combinatie van biologische brandnetel en absorberende klei. De formule is bijzonder zacht, irriteert de hoofdhuid niet en maakt het mogelijk uw wasbeurten te spreiden. Het haar blijft langer schoon. Dit product is verkrijgbaar in zakjes die in de handpalm geledigd kunnen worden: slechts enkele druppels volstaan om een romig schuim te vormen dat aangebracht kan worden.

Klorane hecht veel belang aan de oorsprong van de actieve bestanddelen die in haar producten gebruikt worden. De brandnetel wordt in Oost-Europa op milieuvriendelijke wijze geoogst; de wortels worden op natuurlijke wijze in de zon gedroogd om de actieve bestanddelen te concentreren. De formule is biologisch afbreekbaar, de flessen bevatten 100% gerecycleerd en recycleerbaar plastic. De verpakking is ook 100% recycleerbaar.

Brandnetel: een krachtig plantaardig actief bestanddeel voor de huid en het haar

Deze plant wordt al vele eeuwen geoogst, hoewel ze niet erg populair is vanwege de netelharen. Door haar grote rijkdom heeft ze een reputatie verworven als een zeer gegeerd kruid in de cosmetische en medische wereld. Er wordt een groot aantal geneeskrachtige deugden aan toegeschreven: slijmoplossend, diuretisch, diarreewerend, hemostatisch, antidiabetisch, bloedzuiverend...

Ze bevat een grote hoeveelheid vitaminen die de celregeneratie stimuleren en de haargroei ondersteunen. De bladeren zijn rijk aan proteïnen die zeer nuttig zijn voor het behoud van gezond haar en het reinigen van de hoofdhuid. De verzorgingsproducten op basis vanbrandnetel worden daarom in het bijzonder aanbevolen voor:

  • verminderen van haaruitval;
  • vrijmaken van opgehoopte gifstoffen
  • bestrijding van roos op de hoofdhuid
  • reguleren van de talgproductie, wat ideaal is voor haar met een vette neiging
  • verminderen van hoofdhuidirritatie en ontstekingen.

Dankzij siliciumdioxide en andere mineralen is dit kruid een bron van mineralisatie voor het haar. Hierdoor wordt het haar stralender en soepeler. Het gebruik van brandnetel is dus van onschatbare waarde voor het behoud van de gezondheid van uw haar. Na een paar weken wassen met een verzorgingsproduct op basis van biologische brandnetel zult u een echte verandering in het uiterlijk van uw haar opmerken.

Terug naar boven