Een moment van tederheid

Petit Brin met Calendula

Calendula officinalis L.

18-klobb-parfumcont-2

Meer lezen

Nieuwe natuurlijke formule(1). Petit Brin, een heerlijk geurwater zonder alcohol dat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, hult de allerkleinsten in een heerlijk tedere sluier en laat hen kennismaken met de wondere wereld der geuren. De mix van frisse, ontspannende, fruitige geuraccenten en een hart van witte bloemen garandeert een heerlijk gevoel van ontspanning.

Flacon 50 ml

Dit product beoordelen
Discover our botanical expertise to protect hair and nature

WATER (AQUA). PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. SODIUM BENZOATE. SODIUM CITRATE. [Updated 15-11-2018]

18-klobb-parfumcont-2
iconKlorane-bebe

VOOR

Vanaf de geboorte, zuigelingen en baby's. Lichaam, haartjes en kleertjes.

iconKlorane-actifNat

ACTIEVE STOFFEN

iconKlorane-ecoConcu

ECOLOGISCH VERVAARDIGD

De bijsluiter werd weggelaten.

Uw verzorgingsritueel vervolledigen

Hydrateren

_lait-hydratant_flacon_500ml

Hydrateren

Haar formule die voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, heeft een intens hydraterend en verzachtend effect en beschermt de huid tegen uitdroging.

In alle zachtheid reinigen

eau-micellaire_flacon_500ml

In alle zachtheid reinigen

Zijn formule die voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, reinigt de huid en beschermt haar tegen uitdroging. Wat mama's er zo leuk aan vinden: het ultrahandige pompje dat zich met 1 hand laat bedienen.

Wassen

gel-lavant_flacon_500ml

Wassen

Zijn bioafbreekbare formule barstensvol hydraterende bestanddelen reinigt in alle zachtheid. De huid wordt tegen uitdroging beschermd. Prikt niet in de ogen.