kl_mag_conscious-beauty_save-water_header_desktop 1920x483

CONSCIOUS BEAUTY Jij, mijn water, hoe kan ik je beschermen?

Voor u is het duidelijk: de beslommeringen van de dag, het stof, het vuil, moeten worden weggewassen worden. En wat meer is, u zingt graag (luider dan het stromende water). Het is goed voor uw zelfvertrouwen, dat hebben we u de vorige keer verteld.

Maar diep vanbinnen weet u: water wordt schaarser. Met de opwarming van de aarde is het nog belangrijker om het water van daarboven niet te verspillen. Dus, ja, u staat op het punt een thermostatische mengkraan, een douchestop of een timer te voorzien. Maar u aarzelt. En waarom niet kiezen voor een goede ijskoude waterstraal, die de douche drastisch zal verkorten? Het is goed voor de bloedsomloop en het laat u een toontje hoger zingen: uw " I Feel Good " zal er des te beter van worden. Maar u twijfelt. Moeten we de planeet redden door onszelf op te offeren, of door ons voorgoed neer te leggen bij ons vettig haar? Nee We zullen u helpen, want het is makkelijker dan dat. Na de trend van de Green Beauty volgt nu de golf van de Blue Beauty. Een paar tips om voor uzelf te zorgen en voor al het water in de wereld.

kl_mag_change_picto_pointing-hand

Uitleg

Wanneer we douchen of ons haar wassen, loopt elke minuut ongeveer 15 liter vers water weg. Tien minuten onder de douche staat gelijk aan 150 liter water, het equivalent van een bad. En dat kan veranderen!

kl_brand-page_picto_website_sourcing

Oplossingen

NEEM " KORTE DOUCHES "

3 minuten onder de douche in plaats van 10 bespaart 100 liter water. Ontspan, zet uw favoriete liedje op als u onder de douche stapt, verzorg uzelf en probeer uit de douche te komen als het liedje afgelopen is.

GEBRUIK DROOGSHAMPOO Wilt u 500 liter water per jaar besparen door uw haar te wassen? Droogshampoo is een effectieve manier om minder lang onder de douche te staan en wasbeurten voor uw haar te spreiden.

GA VOOR VASTE EN POEDERVORMEN

Kies voor een schoonheidsroutine in vaste vorm: shampoo, zeep, tandpasta en deodorant zijn verkrijgbaar in vaste vorm of als mineraal poeder. Deze vaste doseringsvormen besparen kostbare liters water.

  • <span class="ezstring-field">KLORANE EDITO 2020 - 6 beauty tips to use less water in your beauty routine 367x460</span>
  • <span class="ezstring-field">KL_HAIR_NETTLE DRY SHAMPOO_picture_field_2020 367x460</span>
  • <span class="ezstring-field">KLORANE EDITO 2020 - 6 beauty tips to use less water in your beauty routine 367x460</span>
Terug naar boven