kl_mag_change_natural-checking_lemon-juice_fr 1920x483

NATURAL CHECKING Kan men echt geloven dat citroensap het haar kan bleken?

Ik wilde veranderen, maar niet echt: gewoon een beetje licht om mijn haardos op te wekken. Een klein beetje maar. Maak het lichter, maar natuurlijk, zonder poespas. Citroen, mijn mooie citroen, jij, aan wie alle deugden toegeschreven worden, kan je mijn haar echt lichter maken?

kl_lifestyle_woman_blond_hair_light_horizontal_2018 577x577

WAAR OF ONWAAR

Citroensap + een beetje water op het haar spuiten alvorens naar het strand te gaan: het is goed voor blond haar.

Fout! Citroen houdt niet van de zon. Citroensap bestaat hoofdzakelijk uit citroenzuur, een natuurlijk bleekmiddel dat het haar zal bleken en dus lichter zal maken, maar dat niet echt onschadelijk is. Als u mooie goudkleurige highlights wilt krijgen, is citroensap verre van de meest effectieve en veiligste oplossing. Wanneer citroensap en zonlicht worden gecombineerd, ontstaat een chemische reactie die het haar uitdroogt en het gevoeliger maakt. Citroenzuur tast de haarschubben aan en opent ze, waardoor het poreus en ruw wordt. Wat de zonnestralen op zich al heel goed doen! Daarom moet u uw haar tegen de zon beschermen, niet er nog meer aan blootstellen. Citroen verergert dus de effecten van de zon.

WAAR OF ONWAAR

Citroensap maakt het haar sterker en glanzender.

Fout! Citroen kan de vezel beschadigen. Het zuur van het citroensap werkt aanvankelijk als azijn, en kan bij de eerste toepassing een indruk van glans geven. Maar na verloop van tijd zullen herhaalde toepassingen van citroenzuur de haarvezel aantasten en het haar beschadigen. Blond haar, dat minder rijk is aan Eumelanine, heeft van nature minder weerstand en wordt sneller dof: de gecombineerde werking van de zon en citroenzuur versnelt de uitputting van melanine in het haar en het dof worden van het haar.

WAAR OF ONWAAR

Citroensap kan alle haartypes lichter maken.

Nogmaals, dit is niet waar! Citroen kan u de gekste verrassingen bezorgen. Citroenzuur werkt alleen op van nature licht haar: lichtblond, donkerblond of kastanjebruin. Als u donker haar hebt, zal het effect op zijn best oranje zijn... En op gekleurd haar kan het aanbrengen van citroensap uw kleur doen veranderen.

kl_mag_change_picto_hand-holding-plant

Ons natuurlijk en doeltreffend advies

 

KAMILLE
de beste manier om goud in uw haar te krijgen, op natuurlijke wijze, deze zomer!

Rijk aan Agipenine, een pigment van de Flavone-familie, biedt het u de mogelijkheid om blond haar op te lichten en geeft het mooie natuurlijke blonde highlights aan kastanjebruin haar. De natuurlijke pigmenten van de plant hechten zich aan de schubben zonder tot de kern van het haar door te dringen. Het is een zachte en natuurlijk doeltreffende methode om het haar lichter te maken en het blond meer te doen stralen.

Het resultaat zal het meest zichtbaar zijn op lichtblond haar, maar u kunt het ook gebruiken op bruin haar voor prachtige gouden tot koperkleurige highlights. Het kan ook effectief zijn als u uw dof haar weer wilt laten glanzen. Kamille is uw beste bondgenoot voor een natuurlijke gloed de hele zomer lang.

KL_CHAMOMILE_HAIR_LIFESTYLE_SHAMPOO_CONDITIONER_SPRAY_2021_SQUARE 1202x1100

Ontdek onze behandelingen

Shampoo met Kamille

Kamille Haar Shampoo met Kamille

Herleeft blonde highlights - Verbetert blonde highlights

Conditioner met Kamille

Kamille Haar Conditioner met Kamille

Herleeft blonde highlights - Hydrateert - Ontwart

Spray met Kamille

Kamille Haar Spray met Kamille

Ontwart - Geeft licht en glans

Terug naar boven