kl_mag_change_happy-skin-and-hair_hydrated-skin 1920x483

HAPPY SKIN & HAIR Tot u verzadigd bent

Wat is de beste routine voor een goed gehydrateerde huid?

Mooi, zacht, soepel, we houden van onze huid als ze op haar best is! Maar om er een dagelijkse kampioen van te maken en ze te helpen agressies te bestrijden, zijn er geen geheimen: u moet hydrateren, telkens weer. Wij geven u 6 tips om uw huid gezond te houden.

Maar waarom is ze eigenlijk zo kwetsbaar? Tijdens de zwangerschap hoefde de baby zich geen zorgen te maken, badend in het vruchtwater. Eenmaal op de wereld is het een andere zaak: na een paar dagen verdwijnt de natuurlijke barrière van de vernix caseosa. Totdat de talgklieren rijp genoeg zijn om de hydrolipidenfilm te produceren, moet u de baby helpen zijn huid te versterken en zijn bacteriële flora te ontwikkelen.

TIP #1: Drink!

01

TIP #1: Drink!

Uw huid heeft minstens 1,5 liter water per dag nodig. Bang om te verdrinken? Wissel af met kruidenthee of eet veel komkommers, tomaten en watermeloenen.

TIP #2: Scrub!

02

TIP #2: Scrub!

Zolang u voorzichtig bent, helpt regelmatig scrubben om dode huidcellen te verwijderen en maakt het de huid vrij om vochtinbrengende crèmes beter te absorberen! Dus: strelen maar!

TIP #3: Ga de strijd aan met kalk

03

TIP #3: Ga de strijd aan met kalk

Wees slimmer dan deze kleine stiekemerd om een trekkerige huid te voorkomen: neem een lauwe douche (niet meer dan 38°) om uw huid zacht te maken en kies voor zeepvrije wasbasissen om uw lipidische film te voeden en te versterken.

TIP #4: Gebruik olie!

04

TIP #4: Gebruik olie!

Is uw salade hydraterend? Zeker! Plantaardige oliën zitten vol meervoudig onverzadigde vetzuren die uw huid nodig heeft om de huidbarrière in stand te houden en uw huid soepel te houden!

TIP #5: Dep!

05

TIP #5: Dep!

Gebruik de zachte methode wanneer u uit de douche komt: dep uw huid zachtjes met uw handdoek in plaats van te schuren! Uw huid zal u dankbaar zijn..

TIP #6: Maak uw eigen kleine ritueel

06

TIP #6: Maak uw eigen kleine ritueel

Of u nu 5 minuten of de hele avond voor u hebt, maak van uw hydratatie een speciaal moment: scrub, masker, melk, en waarom niet een bad en massage! U verdient het.

kl_mag_change_picto_hand-square

Wist u dat

Plantaardige oliën zitten vol meervoudig onverzadigde vetzuren die uw huid nodig heeft om de huidbarrière in stand te houden en uw huid soepel te houden!

Terug naar boven