Shampoos

Shampoos

De voordelen van Biologische Olijfboom en Essentieel Extract van Olijfboom, rijk aan oligo-elementen en antioxidanten, zijn beschikbaar in een compleet assortiment vitaliserende verzorgingsproducten voor haar dat verzwakt en verfijnd is door de tijd. Het hoge gehalte aan voedingsstoffen regenereert het haar en geeft het vitaliteit, body en dikte.

1 Resultaat "Shampoos"

Meer informatie
Meer informatie

De sensuele zachtheid van biologische olijfboom om uw haar te vitaliseren

Klorane Biologische Olijfboom verzorgingsproducten: een uniek assortiment voor haarverzorging

Het Klorane-assortiment met Biologische Olijfboom, bestaat uit producten met een ziel, die van de Middellandse Zee, want ze zijn afkomstig van biologische bomen geteeld op de bodem van de Peloponnesos, in Griekenland, en worden vervaardigd in Frankrijk. De actieve bestanddelen van onze verzorgingsproducten op basis van olijfboom zijn zorgvuldig geselecteerd met drie doelstellingen voor ogen: het haar dikker maken, het laten regenereren en het revitaliseren.  

De routine die hieruit voortvloeit, metBiologische Olijfboom, is een bron van vitaliteit voor uw haar. Ze respecteert de broosheid van het haar en versterkt het dankzij het hoge gehalte aan voedingsstoffen: de antioxidanten zijn doeltreffende wapens tegen alle omgevingsstress - luchtvervuiling, stof- en vuildeeltjes, ultraviolette stralen - en de talrijke oligo-elementen geven uw haar energie van de wortels tot de punten. 

Uw haar is een zeer blootgesteld deel van uw lichaam. Zonder een zeer respectvolle verzorging loopt u het risico bij te dragen tot hun beschadiging door ongeschikte producten te gebruiken. Het verzorgingsproduct op basis vanOlijfboom, is een subtiele dosering van elementen van natuurlijke en biologische oorsprong. Het verbetert de schoonheid en de gezondheid van het haar, en bevordert de gezonde groei ervan. Het bevat proteïnen, mineralen en actieve bestanddelen die de gezondheid van uw haar verbeteren. Na verloop van tijd dragen de verzorgingsproducten op basis vanBiologische Olijfboom bij tot de versterking van de haarfollikel en de verbetering van de kwaliteit van het haar.

Klorane Haarverzorgingsproducten met Biologische Olijfboom

De Laboratoires Klorane bieden u hun verzorgingsproduct op basis vanBiologische Olijfboom aan op basis van drie perfecte producten voor uw haar bij verlies van substantie: de shampoo, de conditioner en het sprayconcentraat zonder spoelen. Wat zijn hun respectieve troeven? 

De shampoo onderscheidt zich in de eerste plaats door de zachtheid van zijn wasbasis, zijn hoog gehalte aan Biologische Olijfboom die de regeneratie mogelijk maakt van haar dat de neiging heeft na verloop van tijd aan vitaliteit in te boeten. Het gebruik van de shampoo metBiologische Olijfboom is een garantie voor verdichting van uw haar omdat de capillaire vezel versterkt wordt en dikker wordt. U zult merken dat uw haar zowel zachter als consistenter wordt. Uw Klorane shampoo metBiologische Olijfboom staat synoniem voor vitaliteit en dikte.

De conditioner vult de revitaliserende werking van de shampoo doeltreffend aan. Deze vochtinbrengende en regenererende balsem is een concentraat vanBiologische Olijfboom met een luchtige en romige textuur die uw haar een natuurlijke glans en een verkwikkende soepelheid geeft. De haarvezel wordt geregenereerd door de voedende bestanddelen in deze balsem. In enkele woorden, uw Klorane conditioner met Biologische Olijfboom, garandeert een gemakkelijke ontwarring en verjonging van het haar.

Het sprayconcentraat zonder spoelen is de beste manier om uw hoofdhuid zachtjes te revitaliseren. Zachtjes aangebracht op uw hoofdhuid, dringt het door tot de basis van uw haar en geeft het een laatste vleugje stevigheid van de wortels tot de punten. Het geeft uw haar nieuwe kracht en vitaliteit. Ongelooflijk rijk aan essentieel extract van Olijfboom, het sprayconcentraat zonder spoelen van de laboratoires Klorane revitaliseert het haar en behoudt de jeugdigheid.

De 1001 deugden van de olijfboom

Als er één embleem is van het Middellandse-Zeegebied, waar zijn vruchten al duizenden jaren aan elke kust gebruikt worden voor zijn vele eigenschappen, dan is het wel de olijfboom. Hij staat symbool voor vrede, lange levensduur en gezondheid, en is bovenal een robuuste boom die de mens met de aarde verbindt door zijn brede stam en diepe wortels. Reeds in de oudheid gebruikten de Grieken en Egyptenaren olijven en olijfolie als lichaamsverzorgingsproducten, gekend om hun vochtinbrengende werking.

Natuurlijk zijn de antiverouderingsvoordelen van olijven welbekend, want olijven zitten boordevol antioxidantactieven die de huid en de schedelcellen versterken en voorkomen dat ze door de tand des tijds aangetast worden. Bekijk ons assortiment van verzorgingsproducten op basis van biologische olijfboom voor haar en hoofdhuid als bron van verjonging en vitaliteit. Omdat olijven veel linolzuur bevatten, hydrateren ze op natuurlijke wijze alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Door het vochtinbrengende vermogen voedt het de oppervlakkige en diepe lagen van de lederhuid en de opperhuid.

De verschillende antioxidanten in onze verzorgingsproducten helpen uw haar doeltreffend te beschermen tegen stressfactoren zoals reactieve zuurstofsoorten. Ten slotte hebben olijven een zuiverende werking op de hoofdhuid. Er bestaat geen beter natuurlijk reinigingsproduct! Degenen onder jullie met een gevoelige huid die zich bij gebrek aan beter neergelegd hadden bij het gebruik van agressieve shampoos, kregen een droge en geïrriteerde hoofdhuid. Het Klorane-assortiment verzorgingsproducten op basis vanBiologische Olijfboom, met shampoo, conditioner en sprayconcentraat zonder spoelen, stelt u in staat om uw haar te verzorgen, terwijl u de textuur ervan verzorgt en verdikt. Het geeft ze kracht en glans.

Terug naar boven