Het toilet met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Een zachte oplossing voor dagelijkse rituelen

Meer lezen

Ontdek de Klorane Bébé producten met verzachtende Calendula om de gevoelige babyhuid meermaals per dag in alle zachtheid te reinigen: zonder spoelen, handig en in meeneemformaat.

klorane_gamme_upper-left.png
klorane_gamme_upper-right.png
eau-micellaire_flacon_500ml

In alle zachtheid reinigen

In 1 beweging reinigen.
Zijn formule die voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, reinigt de huid en beschermt haar tegen uitdroging. Wat mama's er zo leuk aan vinden: het ultrahandige pompje dat zich met 1 hand laat bedienen.
+
_lait-hydratant_flacon_500ml

Hydrateren

Dagelijks hydrateren.
Haar formule die voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, heeft een intens hydraterend en verzachtend effect en beschermt de huid tegen uitdroging.
+
18-klobb_lingettes-nettoyantes-70-317935_-_2.png

In alle zachtheid reinigen

Kunnen overal perfect mee naartoe.
Hun formule die voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, reinigt de huid in alle zachtheid en hydrateert en verzacht haar. Reinigingsdoekjes uit 100% bioafbreekbare natuurlijke vezels.
+

« De nog onrijpe babyhuid beschermen en verzachten. »

Calendula officinalis L.
calendula_left.png
Verkennen
We doorkruisten het Noorden van Spanje om er een Calendulasoort te ontdekken die biologisch wordt geteeld. We kozen voor Calendula officinalis L. omwille van haar krachtige anti-inflammatoire en herstellende eigenschappen.
calendula_middle.png
Beschermen
We beschermen de biodiversiteit door onze Calendula op verantwoorde en biologische wijze te telen. We beperken de impact van onze producten op het milieu met bioafbreekbare formules en ecologisch verantwoorde verpakkingen.
calendula_right.png
Delen
We delen de rijkdom van Calendula via natuurlijke en beschermende verzorgingsproducten.