Het bad met Calendula

Calendula officinalis L.

Momenten om samen te delen

Meer lezen

Om van het bad een heerlijk moment van interactie, ontspanning en gedeelde vreugde te maken, reinigen, verzachten en beschermen de Klorane Bébé producten met beschermende Calendula de tere babyhuid in alle veiligheid.

klorane_gamme_upper-left.png
klorane_gamme_upper-right.png
gel-lavant_flacon_500ml

Wassen

Dagelijks badje.
Zijn bioafbreekbare formule barstensvol hydraterende bestanddelen reinigt in alle zachtheid. De huid wordt tegen uitdroging beschermd. Prikt niet in de ogen.
+
18-klobb-creme-nutritive-tube-125ml-317151cont.png

Voeden

De droge huid voeden.
Haar met natuurlijke Cold Cream van Klorane verrijkte formule die voor 96 % uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, voedt de droge en zeer droge huid intens en langdurig en verzacht en beschermt haar.
+
18-klobb_pain-250gcont

Wassen

Dagelijks badje.
Haar formule die voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, reinigt het gezichtje en lichaam in alle zachtheid.
+

« De nog onrijpe babyhuid beschermen en verzachten. »

Calendula officinalis L.
calendula_left.png
Verkennen
We doorkruisten het Noorden van Spanje om er een Calendulasoort te ontdekken die biologisch wordt geteeld. We kozen voor Calendula officinalis L. omwille van haar krachtige anti-inflammatoire en herstellende eigenschappen.
calendula_middle.png
Beschermen
We beschermen de biodiversiteit door onze Calendula op verantwoorde en biologische wijze te telen. We beperken de impact van onze producten op het milieu met bioafbreekbare formules en ecologisch verantwoorde verpakkingen.
calendula_right.png
Delen
We delen de rijkdom van Calendula via natuurlijke en beschermende verzorgingsproducten.