kl_mag_change_natural-checking_waterless-formulas_visual_header 1920X550

NATURAL CHECKING De shampoobar, zullen we ervoor gaan?

Gemakkelijk mee te nemen, waterbesparend, miniverpakking, de shampoobar heeft belangrijke argumenten om ons te overtuigen. Maar is het net zo doeltreffend als een klassieke shampoo? En zo ja, moeten we dan vloeibare producten uit ons leven bannen als een toxische ex? Is waterloos de nieuwe trend die we moeten volgen of lopen we het risico met de vinger aan te worden gewezen als we dat niet doen? Wij zoeken dit uit!

kl_mango_hair_lifestyle_applications 577X577

WAAR OF ONWAAR

Een shampoobar is zuiniger dan een klassieke shampoo

WAAR: Omdat het een hoge concentratie actieve ingrediënten bevat, is een shampoobar het equivalent van twee flessen van 200 ml per blokje van 80 gram! Terwijl een vloeibare shampoo tussen 10% en 15% oppervlakteactieve stoffen bevat, bevat een vaste shampoo er tussen de 40% en 60%! Een goede deal dus, vooral omdat er geen risico op verspilling is door te hard op de fles te drukken.

WAAR OF ONWAAR

Een shampoobar bespaart water

WAAR: En ja, het is ook goed voor de planeet. Tegen de tijd dat u het koopt, heeft de fabricage het waterverbruik al drastisch verminderd: slechts 5% tot 10% van de uiteindelijke formule, tegenover tot 80% voor een vloeibare shampoo! Bovendien hoeft u er bijna niets voor te doen: een enkele shampoobar is voldoende, dus minder waterverbruik onder de douche.

WAAR OF ONWAAR

Een shampoobar schuimt niet

NIET WAAR: Net zoals een vloeibare shampoo verschijnt het schuim zodra u het voorzichtig in contact met water wrijft! Een shampoobar is rijk aan oppervlakteactieve stoffen, schuimt net zoals zijn vrienden en is net zo aangenaam en doeltreffend als vloeibare shampoo. Stop dus hem als de boosdoener te zien!

WAAR OF ONWAAR

Overschakelen op een shampoobar is even wennen

NIET WAAR: Overgang vet/droog haar (voeg andere misvattingen toe)? Niets van dit alles! Overschakelen op shampoobar is zacht en pijnloos. De formules zijn nagenoeg dezelfde als van een klassieke shampoo, we hebben enkel het water verwijderd. Maar er is niets op tegen om af te wisselen tussen beide, of het zelfs in uw toilettas te stoppen wanneer een fles niet echt praktisch is!

kl_mag_change_picto_hand-holding-plant

Ons natuurlijk en doeltreffend advies

 

Bij Klorane zijn onze waterloze formules sulfaatvrij en bevatten ze een hoge concentratie oppervlakteactieve stoffen en voedende plantenoliën.

 

Met 90% minder water zijn onze shampoobars echte kampioenen voor de planeet, zonder in te leveren aan plezier en prikkeling van de zintuigen. Met mango of havermout maken ze onze belangrijkste productlijnen compleet met ultrazachte, royale en milieuvriendelijke verzorgingsproducten. Laat u verleiden!

KL_mango_oat_solid_shampoo_banner_website 2000W1100

Ontdek onze behandelingen

Shampoobar met Mango

Mango Haar Shampoobar met Mango

Voedt - Verbetert glans - Reinigt

Shampoobar met Haver

Haver Haar Shampoobar met Haver

Ontwart - Reinigt - Beschermt de hoofdhuid en het haar

Terug naar boven