kl_mag_change_natural-checking_natural-origin_visual_header_FR 1920x550

NATURAL CHECKING " Natuurlijke oorsprong ", moeten we naar 100% streven?

Wat percentages betreft, zagen we eerder kortingspercentages tijdens de sale, maar we moeten vaststellen dat we op de verpakkingen van onze favoriete cosmetica (en zelfs op andere) percentages " ingrediënten van natuurlijke oorsprong " zien. Maar is meer altijd beter? Hoe ziet u hier het bos door de bomen? Moet u goed zijn in wiskunde om te sorteren? Wij helpen u duidelijkheid te scheppen!

KL_SOCIAL_EDITO_2020_SPRING_BEAUTY_FACE_1_Apr20 577x577

WAAR OF ONWAAR

Een natuurlijke formule bevat enkel natuurlijke ingrediënten

NIET WAAR: Een cosmetisch product mag zeggen " van natuurlijke oorsprong " te zijn wanneer 95% of meer van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. De overige percentages hangen af van de formule, maar het zijn de synthetische ingrediënten die essentieel zijn voor stabiliteit en bewaring en waarvoor nog geen veilige en doeltreffende natuurlijke equivalenten bestaan. De natuur zit vol schatten, maar we hebben ze nog niet allemaal ontdekt!

WAAR OF ONWAAR

Natuurlijke formules zijn minder doeltreffend en aangenaam dan klassieke formules

NIET WAAR: Wil u dat het schuimt, reinigt, zacht is en lekker ruikt? Wij ook! De uitdaging van een nieuwe formule is om het minstens even goed te doen op het gebied van doeltreffendheid en prikkeling van de zintuigen, en tegelijk te streven naar een meer natuurlijke samenstelling. De vervanging van een synthetisch ingrediënt door een equivalent van natuurlijke oorsprong moet voldoen aan het drieluik veiligheid/efficiëntie/prikkeling van de zintuigen. Wij testen al onze nieuwe formules bij consumenten en valideren ze enkel als ze minstens even goed worden bevonden als de formules die ze zullen vervangen.

WAAR OF ONWAAR

" Natuurlijk " is noodzakelijkerwijs veiliger

NIET WAAR: Of een formule nu genoeg ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat om dit te kunnen beweren of niet, de eisen op het gebied van veiligheid, tolerantie en onschadelijkheid zijn qua striktheid gelijk! Selecteren en formuleren is een vergelijking tussen doeltreffendheid, prikkeling van de zintuigen, kosten en vele andere criteria, maar veiligheid is nooit een aanpassingsvariabele. " Natuurlijk " betekent niet ongevaarlijk. Onze herformuleringen gaan altijd in de richting van meer natuurlijkheid, omdat dat onze overtuiging is. Maar hoe natuurlijk een formule ook is, deze is altijd 100% veilig!

kl_hair_mango_picture_active ingredients_2020_img2 1202X1202
Terug naar boven