kl_mag_happy-skin-and-hair_attrapez-les-tous_header 1920x500

HAPPY SKIN & HAIR Vervuiling, je krijgt mijn huid niet te pakken!

5 tips tegen vervuiling voor een bevrijde huid

Oh de stiekemerd! Vervuiling is de boosdoener die pas aan het eind van de film wordt ontdekt en die helaas hand in hand gaat met ons stadsleven. Een stoepkleurige teint, een huid die sneller opnieuw vet wordt dan een plank charcuterie, zwarte puntjes die zich vermenigvuldigen alsof het spitsuur is in de metro. U kunt haar niet zien, maar vervuiling is zeker niet lief voor onze mooie snoetjes! Dus voor u alles achterlaat en in ballingschap gaat op het platteland, hier een paar tips over hoe u er vanaf raakt...

Reinig!

01

Reinig!

Vervuiling is de vijand nummer één van de gemengde huid: ze wordt verstikt door fijne stofdeeltjes en scheidt meer talg af, ze gaat glimmen, de teint is dof, kortom, het is een puinhoop. Opgesloten in de talg vormen de vervuilende deeltjes een grijze laag die zich vermengt met de dode cellen en de huid verstikt, waardoor de celvernieuwing vertraagt en de huid er niet meer stralend uitziet. Dus moet u uw huid elke dag reinigen om haar te helpen deze ballast kwijt te raken.

Wees voorzichtig, want vervuiling heeft ook de neiging om de opperhuid te verzwakken, die het als een aanval ervaart. Nadat u uw make-up hebt verwijderd, reinigt u gezicht en hals zorgvuldig met een zacht en, indien mogelijk, ontgiftend product. Wij vertrouwen op watermunt, onze kampioen tegen vervuiling, om mild onzuiverheden te verwijderen en uw huid eindelijk schoon en ademend te maken!

Hydrateer!

02

Hydrateer!

Keer op keer, we kunnen het niet genoeg zeggen! Hydratatie is de sleutel tot een gezonde huid, en deze moet van binnenuit en van buiten komen. Drink water of groene thee, waarvan bekend is dat ze helpen bij het afvoeren van toxines, en neem waterrijke seizoensproducten op in uw voeding. Hydrateer uw huid 's ochtends met een antivervuilingscrème die een echte barrière vormt om uw huid de hele dag te beschermen en die uw huid diepgaand voedt.

Eet antioxidanten!

03

Eet antioxidanten!

Oh ja, uw bord kan een grote troef zijn in uw strijd tegen vervuiling. Kies voor voeding met antioxidanten om uw lichaam van binnenuit te versterken: citrusvruchten, rode vruchten, paprika's, en meer in het algemeen alle voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C of E, zoals lijn-, walnoot- of olijfolie. Verwen uzelf tegelijkertijd niet met gerechten met te veel suiker en vet, want dat helpt u niet - integendeel!

Ontgift!

04

Ontgift!

Makkelijk gezegd, maar ook makkelijk gedaan! Gun uzelf één of twee keer per week een bevoorrecht moment met een speciaal masker om de effecten van vervuiling te verminderen. Zuiverende maskers houden de resterende deeltjes vast die uw dagelijkse reiniging niet heeft kunnen verwijderen. Om te ontgiften is watermunt opnieuw uw beste bondgenoot, dit keer in de vorm van een makkelijk aan te brengen stick die uw huid regenereert!

Een kleine kuur?

05

Een kleine kuur?

Voor de dapperen is er de spirulinakuur, het zeewierpoeder dat een rage is onder voedingsfreaks, en terecht! Het is rijk aan vitamine E, selenium en tyrosine en heeft antioxiderende eigenschappen die helpen om de vorming van vrije radicalen te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress en tekenen van huidveroudering. Het helpt zichzelf op natuurlijke wijze te beschermen tegen aanvallen van buitenaf door zware metalen vast te houden en ze voorzichtig naar buiten te drijven. Het is een uitstekend voedingssupplement en mengt zeer goed met smoothies, op voorwaarde dat u zich aan de doses houdt en de kuur beperkt blijft tot enkele weken. De vervuiling moet zich maar goed gedragen. .

kl_mag_change_picto_hand-square

 

Wist u dat

Uw bord een grote troef kan zijn in de strijd tegen de vervuiling. Kies voor voeding met antioxidanten om uw lichaam van binnenuit te versterken: citrusvruchten, rode vruchten, paprika's, en meer in het algemeen alle voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C of E.

Terug naar boven