Ritueel met Biologische Watermunt

Mentha aquatica L.

zuiverende gelaatsverzorging

Meer lezen

Biologische watermunt staat bekend om haar antioxiderende en ontgiftende eigenschappen. Ze bevrijdt de huid van vervuilende stoffen. Een dubbele werking: een 'beschermlaag' om de huid te beschermen en een ontgiftende werking om de toxines uit te scheiden.

aquatic_mint_range-upper-left
aquatic-mint-range-upper-right.

Doet de teint stralen, Matteert, Zuivert

De gekleurde textuur vergemakkelijkt het aanbrengen. Nauwkeurig te gebruiken leuke verzorging. Door de kleur is het ook makkelijker om op specifieke zones te focussen.
Een Masker in stickvorm met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de gemengde tot vette huid onmiddellijk en langdurig zuiveren en matteren.
+

Exfolieert, Reinigt, Zuivert

Een poeder dat bij contact met water in een luchtig schuim verandert.
Een reinigend poeder dat in een heerlijk licht schuim verandert om de gemengde tot vette huid te reinigen, te zuiveren en te exfoliëren.
+

Hydrateert, Matifieert, Zuivert

Uitstekende make-upbasis. Deze goed verdragen crème is niet comedogeen. s Ochtends en/of 's avonds aanbrengen om de gelaatshuid opnieuw van zuurstof te voorzien, in evenwicht te brengen en tegen vervuiling te beschermen.
Een gelaatsverzorging met BIO-certificaat om de gemengde tot vette huid te zuiveren en te matteren.
+

« "Watermunt zuivert de hoofdhuid en laat het haar weer ademen" »

Mentha aquatica L.
minute_bota_explorer_-aquatic_mint.
Verkennen
Onze Klorane experts onderzoeken Watermunt en haar ongeziene en ruimschoots bewezen zuiverend effect op de hoofdhuid en op zoet water via een samenwerking tussen de Universiteit van Tsinghua in China en de Klorane Botanical Foundation.
minute_bota_proteger_-aquatic_mint.
Beschermen
Klorane beschermt het milieu met een ecologisch project: van de Watermuntteelt via een kort circuit (volgens de principes van de biologische landbouw) tot het eindproduct. De Klorane Botanical Foundation beschermt ook zoet water door vervuild water in Zuidwest-Frankrijk te zuiveren met Watermunt.
minute_bota_partager_-aquatic_mint.
Delen
Klorane deelt de rijkdommen van deze plant in een doeltreffend en ecologisch verantwoord verzorgingsritueel met natuurlijke en bioafbreekbare formules die een bewezen vervuilingsbestrijdend effect hebben. Verder engageert Klorane zich om de uitzonderlijke eigenschappen van deze plant, die vaak ten onrechte als onkruid wordt beschouwd, wereldwijd bekend te maken.