Onze biologische Junior verzorgingsproducten met Haver

Onze biologische Junior verzorgingsproducten met Haver

Een assortiment natuurlijke verzorgingsproducten op basis van haver met heerlijke en fruitige geuren die de huid van uw kind en de natuur respecteren dankzij de biologisch afbreekbare en zeer tolerante formules. Reinigt op milde wijze de tere huid en haar van kinderen.

4 Resultaten "Onze biologische Junior verzorgingsproducten met Haver"

Meer informatie
Meer informatie

Waarom schoonheidsproducten met haver gebruiken voor kinderen?  

Havermelk, de onmisbare bondgenoot om de huid en het haar te hydrateren, te verzachten en te beschermen

Haver is een kruidachtige soort van de grassenfamilie. De plant wordt al sinds de oudheid geteeld als graan- en voederplant en heeft echte dermatologische eigenschappen, dankzij haar rijkdom aan koolhydraten, lipiden en vitaminen. De haverkorrel zit vol zetmeel, waardoor hij emolliërende en verzachtende eigenschappen heeft. De Romeinen en Grieken dompelden zich onder in haverbaden, die een vochtinbrengende en verzachtende werking op de huid hadden. In de 17e eeuw gebruikten kruidendokters haver om zenuwaandoeningen, slapeloosheid en depressie te kalmeren. In het begin van de 20e eeuw begon men haver te gebruiken in farmaceutische producten tegen eczeem en jeuk.

In 2003 erkende de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de beschermende eigenschappen voor de huid. Sindsdien gebruiken laboratoria deze verschillende samenstellingen om schoonheidsproducten voor de droge en vochtarme gevoelige huid te vervaardigen. Haver wordt in verschillende vormen gebruikt, waaronder plantaardige olie, colloïdaal poeder, meel, melk en vlokken. De verschillende varianten ervan zijn te vinden in exfoliërende gezichtsverzorgingsproducten, verzachtende crèmes, vochtinbrengende shampoos en absorberende maskers. Omdat de huid van kinderen veel gevoeliger is, hebben wij ons gespecialiseerd in een assortiment producten voor kinderen.

Verzorgingsproducten voor kinderen met BIO geteelde haver

De huid van kinderen is erg kwetsbaar, ze is dun en beschikt nog niet over alle beschermende barrières. Ze droogt snel uit wat resulteert in roodheid en jeuk. Ze heeft daarom speciale zorg nodig. De Laboratoires Klorane hebben een reeks verzorgingsproducten met haver ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij worden in Frankrijk vervaardigd en de gebruikte actieve plantaardige ingrediënten worden getraceerd vanaf de oogst tot de verwerking in de verzorgingsproducten.

De lichaamsverzorgingsproducten met haver voor kinderen en de haarverzorgingsproducten met haver voor kinderen bevatten meer dan 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn biologisch afbreekbaar. De gebruikte haver is biologisch geteeld. Hij wordt geteeld in het departement Tarn zonder fytosanitaire behandeling of bestrijdingsmiddelen. De verpakking is gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar plastic.

De 2-in-1 Douchegel voor kinderen met Haver voor het lichaam wordt aangeboden in de vorm van een verzorgingsproduct met een heerlijk fruitige geur van framboos of peer. De formule, verrijkt met voedende bestanddelen, is smeltend en aangenaam om op het lichaam en het haar aan te brengen. De lichaamsverzorging voor kinderen met haver reinigt de huid op milde wijze met een licht, gemakkelijk af te spoelen schuim. De huid is zacht, gevoed en gekalmeerd.

Ontwarrende shampoo voor kinderen met Haver is een haarverzorgingsproduct met een zoete perzikgeur. Zacht en romig, prikt niet in de ogen. Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, zacht en glanzend, en makkelijker te ontwarren.

De lichaamsverzorging voor kinderen met haver en de haarverzorging voor kinderen met haver kunnen zo vaak gebruikt worden als nodig is. Hun natuurlijke samenstelling, vrij van parabenen, zepen en siliconen, is perfect aangepast aan de huid en het haar van kinderen. Deze producten zijn ontwikkeld volgens de hoge normen van pediatrische tolerantie voor kinderen vanaf 3 jaar.

De voordelen van schoonheidsproducten met haver voor haar en huid

Het haar profiteert van de vele kwaliteiten van haver. Shampoo met haver, rijk aan vitamine B en E, herstelt het evenwicht en zuivert de hoofdhuid. De polysacchariden in deze graansoort hebben een gladmakende en omhullende werking. Ze wikkelen het haar in een beschermende film. Bij regelmatig gebruik verzacht en voedt het product de haarvezel en doet het haar opnieuw glanzen.

Al deze verzorgingsproducten zijn nu beschikbaar voor onze jongsten. Voor hun verzorgingsritueel zijn complete assortimenten met haver ontwikkeld. Lichaamsverzorgingsproduct met haver voor kinderen en haarverzorgingsproduct met haver voor kinderen worden aanbevolen om de tere huid van jongeren te kalmeren. Ze worden met grote zorg en aandacht voor detail gemaakt.

Terug naar boven