Zoete amandel | Lichaam Ontharingscrème met Zoete Amandel

Permanent

Biedt comfort - Verwijdert haar

De uiterst zachte ontharingscrème van Klorane is zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij de romige textuur. Het is zeer effectief in het verwijderen van haar zonder de huid te beschadigen.

Deze ontharingscrème neemt alle haartjes weg van de benen en laat ze zijdezacht aanvoelen

Verwijdert haartjes op milde wijze, romige textuur

Tube

Ideaal voor Volwassenen

Huidtype Gevoelige huid

Behoefte Ontharing

Gemaakt in Frankrijk

Milieu-impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Productie

Vervaardigd in een ecologisch erkend productievestiging***

***volgens de ISO 14001-norm of ECOVADIS

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Product vervaardigd te Frankrijk

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:Klorane, dat het werk ondersteunt van de ‘Klorane Botanical Foundation’, een bedrijfsstichting die zich inzet voor het behoud en de bevordering van het plant ...enerfgoed, waaronder

* Herbebossing van gebieden die zijn getroffen door ontbossing of desertificatie door het aanplanten van meer dan 100.000 bomen in Senegal, de Comoren, het Amazonewoud, Griekenland, Italië en Frankrijk.

* Programma's voor de bescherming van bedreigde dier- en plantsoorten en ecosystemen, in de Cevennen in Frankrijk en in de Polynesische lagune van Opunohu in Moorea (Tahiti).

* Elk jaar onderwijzen we meer dan 20.000 kinderen wereldwijd over plantkunde en over het belang en de noodzaak om de biodiversiteit te beschermen.

* Opleidingen in biodiversiteitsvriendelijke landbouwpraktijken voor landbouwgemeenschappen in het Amazonegebied en Indonesië. Onze verbintenissen

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Een keer per week

Breng de crème met de spatel aan op de niet-beschadigde huid. Laat gedurende 6 tot 8 minuten inwerken. Verwijder hierna de crème met de rand van de spatel. Spoel af met lauw of koud water. Dep de huid droog.

Ingrediënten

Ingrediënten

WATER (AQUA). UREA. GLYCERIN. STRONTIUM HYDROXIDE. CETEARYL ALCOHOL. GUANIDINE CARBONATE. THIOLACTIC ACID. CETEARETH-33. POTASSIUM HYDROXIDE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). BHT. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCYRRHETINIC ACID. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL). TETRASODIUM EDTA

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Terug naar boven