Cupuaçu | Haar Conditioner met BIO Cupuaçuboter

Permanent

Voedt, Ontwart, Herstelt haarvezels

De Conditioner met BIO Cupuaçuboter voedt en herstelt zeer droog of beschadigd haar, waardoor het gemakkelijker te ontwarren is.

Actief bestanddeel uit de biologische landbouw

Ontwarrend, voedend, herstellend

Tube
Online aankopen

Ideaal voor Volwassenen

Type haar Zeer droog haar - Beschadigd - broos haar

Behoefte Herstellen

Gemaakt in Frankrijk

*Volgens de OECD301B-test.

**Onmiddellijk glanzend haar: 88% tevreden, Beschermd haar: 89%, Resistent haar: 86% tevreden - Tevredenheidstest na aanbrengen van de Conditioner bij 104 vrouwen.

Dankzij de milde reinigende werking kan deze conditioner ook op zeer droog haar worden gebruikt als een reinigend haarverzorgingsproduct in plaats van de gebruikelijke shampoo.

Ontwarrend, voedend, herstellend

Resultaten

Cupuaçu herstelt het droogste haar diepgaand.

92%onmiddellijk soepeler haar¹
89%beschermd haar¹
88%onmiddellijk zacht haar¹

¹Resultaten (in %) van de gebruikerstevredenheidstest uitgevoerd in Frankrijk bij 104 vrouwen tussen 18 en 65 jaar die conditioners voor droog en zeer droog haar gebruiken.

Toepassing

Een rijke textuur om zeer droog haar te herstellen.

Gebruiksfrequentie

Zo vaak als nodig

Aanbrengen na het wassen op uitgespoeld en handdoekdroog haar en punten. Laat gedurende 2 tot 3 minuten inwerken. Uitspoelen. Deze milde reinigende formule kan ook op zeer droog haar worden gebruikt als een reinigend haarverzorgingsproduct in plaats van de gebruikelijke shampoo.

Ingrediënten

Ingrediënten

Voedende en herstellende eigenschappen om het droogste haar te verzorgen.

WATER (AQUA)*. GLYCOL PALMITATE*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. CETEARYL ALCOHOL*. BEHENYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. DICAPRYLYL CARBONATE*. BETAINE*. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. 1,2-HEXANEDIOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL*. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. LACTIC ACID*

Bestaat voor 96% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Cupuaçu

Cupuaçu

De herstellende werking van Cupuaçu is 1,4 keer sterker dan die van karitéboter en werd geselecteerd vanwege zijn unieke eigenschappen. Uit de zaden wordt door middel van koude persing een weldadige boter geëxtraheerd die rijk is aan vetzuren (Omega 6 en Omega 9) en die helpt om het water dat van nature in de opperhuid en de haarvezel aanwezig is, op peil te houden.

Hydrateert, voedt droog haar op natuurlijke wijze

Hydrateert, voedt droog haar op natuurlijke wijze

Ons haar is net zoals wij: het moet eten en drinken om gezond te blijven. Hoe voedt en verzorgt u droog en uitgedroogd haar het best? Er bestaan natuurlijke herstellende oplossingen.

Meer informatie

Biologische landbouw in het Amazonegebied

Klorane Botanical Foundation heeft ervoor gekozen de ontwikkeling van de boslandbouw in Noord-Brazilië te steunen 

Om de impact van teelt op het milieu in te perken, werkt de Klorane Botanical Foundation plaatselijk samen met het Beracca Instituut om de vestiging van biologische cupuaçu-teelt in het Amazonegebied in Bella Orora en Santa Luzia, in het noorden van Brazilië, te ondersteunen. Daar worden elk jaar 8.000 km2 Amazonebos gekapt ten voordele van extensieve teelt. Het doel is tweeledig: de plaatselijke bevolking in staat stellen beter te leven dankzij de diversiteit van de geselecteerde planten enerzijds en het ecosysteem opnieuw in balans brengen anderzijds.

Ontdekken

KL-CUPUACU_8875 -Press file - Social networks only-
Ontdek het gamma met Cupuaçu

Ontdek het gamma met Cupuaçu

Een compleet assortiment van ecologisch ontwikkelde haar- en lichaamsverzorgingsproducten met organische Cupuaçu, om een droge huid en droog haar intens te voeden en te herstellen.

Meer informatie

U zult ook dol zijn op

Speciaal voor u geselecteerde producten

3-in-1 Herstellende Masker met BIO Cupuaçuboter

Cupuaçu Haar

3-in-1 Herstellende Masker met BIO Cupuaçuboter

Voedt, Herstelt diep

Shampoo met BIO Cupuaçu

Cupuaçu Haar

Shampoo met BIO Cupuaçu

Reinigt, Voedt, herstelt vezels

Terug naar boven