Droogshampoos voor mooi en volumineus haar in amper 2 minuten tijd en zonder water!*

FRISHEID, VOLUME EN TEXTUUR

Meer lezen

De Klorane droogshampoo is ideaal om het haar te wassen zonder het nat te maken en garandeert in alle omstandigheden smetteloos haar met een mooie, natuurlijke uitstraling!

shampooing sec extra doux spray

Hét originele product

Reinigt het haar in slechts 2 minuten tijd zonder het nat te maken. Onzichtbaar resultaat.
Absorbeert overtollige talg en geeft het haar extra volume en textuur. Vergemakkelijkt het stylen en maakt elk kapsel mogelijk.
+

Bruin tot kastanjebruin haar.

Reinigt het haar in slechts 2 minuten tijd zonder het nat te maken. Onzichtbaar resultaat.
Dankzij zijn subtiele tint versmelt deze crème op natuurlijke wijze met kastanjebruin haar zonder vlekken te maken of de natuurlijke kleur aan te tasten.
+

Het haar wassen zonder het nat te maken.

Talgreducerend. Maakt het mogelijk de wasbeurten te spreiden.
Schoon en fris haar, extra volume en body in amper 2 minuten. Instantverzorging speciaal voor vet haar: talgreducerend, maakt het mogelijk de wasbeurten te spreiden.
+
Shampooing Sec Menthe Aquatique

Ontgiften & Onmiddellijke verfrissing

Ontgiften, frisheid
De Detox Dry Shampoo garandeert een "ijsblokeffect" en is geschikt voor alle haartypes; in slechts 2 minuten is het haar proper. Voor schoon en fris haar.
+
Lin - shampoing sec

Het haar reinigen zonder het nat te maken

Absorbeert overtollige talg en geeft onmiddellijk extra volume dat 8U* lang houdt.
Op droog haar verstuiven om het in alle zachtheid te reinigen, te omhullen en 8U* lang extra volume te geven tussen twee wasbeurten in.
+

« Ontdek dit snel werkende product dat het haar in amper 2 minuten reinigt. #SAVETIME »

Trendsetter
Al sinds 1971 vergemakkelijkt de Klorane droogshampoo het leven van tal van vrouwen door het haar tussen 2 wasbeurten in weer volume te geven en luchtiger te maken!
Expert
Unieke combinatie van een plantenextract en 4 natuurlijke ultra-absorberende poeders. Aangepast aan de specifieke behoeften van elke hoofdhuid.
Geëngageerd
Door het haar 1 maal per week met een droogshampoo te reinigen, kan men jaarlijks meer dan 500 L water besparen! **** Klorane Botanical Foundation engageert zich ook om de uitdroging van de bodem tegen te gaan.

Een product dat heel wat voordelen biedt!

Klorane droogshampoo is bijzonder handig. Je zal al snel ervaren dat het een ideaal product is om je wasbeurten te spreiden, tijd te winnen, je haar ook te reinigen als je geen toegang hebt tot water of je haar simpelweg meer volume te geven!

#SAVEWATER