Conditioners

Conditioners

De voordelen van granaatappelschors, gekend voor haar natuurlijke antioxiderende eigenschappen, zijn terug te vinden in een compleet assortiment haarverzorgingsproducten voor gekleurd haar. Voor intens, kleurrijk haar - net als uw persoonlijkheid!

1 Resultaat "Conditioners"

Meer informatie
Meer informatie

De routine met granaatappelschil, de oplossing om uw kleur te verhelderen

Granaatappelschil: de routine voor gekleurd en gehighlight haar

Kleuring, highlights en balayage geven uw doffe haar zijn licht en reliëf terug en onthullen al zijn glans, maar de effecten houden geen stand na verloop van tijd. Wat kan u eraan doen? Klorane, producten met een ziel, heeft voor u het beste van de natuur in het hart van Marokko geselecteerd: granaatappelschors.  

De intensiteit van uw kleur versterken, verlichten en verlengen is nu mogelijk, dankzij dit ritueel. Klorane biedt u het beste van de natuur voor uw gekleurd of gehighlight haar. Deze exotische, handgeplukte en zongedroogde vrucht, meer bepaald de tanninerijke Punica granatum L.-soort, wordt traditioneel door Marokkaanse vrouwen gebruikt om kostbare stoffen te verven. Ze fixeert uw kleuring op de keratine, onthult de intensiteit ervan en behoudt tegelijk uw haarvezel. De botanische ziel van Klorane legt zich erop toe u te verzorgen, met behoud van de natuur.

Granaatappel: brengt kleur tot uiting

Herhaaldelijk kleuren verandert niet alleen de kleur van uw haar, maar verandert ook de kwaliteit van uw haar. Uw haar is droog, beschadigd en breekbaar. Maar als u een regenererend verzorgingsproduct combineert met uw kleurroutine, bespaart u zich het ongemak. Deze uitzonderlijke kleuronthullende routine voor gekleurd en gehighlight haar bestaat uit vier verzorgingsproducten:

  • Shampoo met Granaatappel
  • Shampoo Tegen Kleurvervaging met Granaatappel Zonder Sulfaat
  • Conditioner met Granaatappel
  • Crème Conditioner zonder spoelen met Granaatappel

Shampoo met Granaatappel stralende kleur

Begin deze verzorgingsroutine met onze Punica granatum L. kleurshampoo, verrijkt met extract van granaatappelschil. Het tanninerijke, kleurversterkende complex vangt, fixeert en verlengt uw kleur: 85% tevredenheid*. Breng een kleine hoeveelheid van dit ultrazachte verzorgingsproduct aan op uw nat haar, emulgeer en masseer zachtjes uw hoofdhuid om zuurstof te geven, en spoel vervolgens uit. Geen dubbele toepassing. Uw haar wordt verwend en krijgt zijn glans en zachtheid terug. Uw kleur blijft na elke wasbeurt aanwezig. Deze roze fles is verkrijgbaar in 200 ml en 400 ml. Uw haar wordt beschermd tegen vervagen en dof worden en ziet er prachtig uit 

Tevredenheidstest bij 67 vrouwen na 15 dagen gebruik.

Shampoo Tegen Kleurvervaging met Granaatappel

Punica granatum L. kleurshampoo met granaatappel, geformuleerd zonder sulfaten*, rijk aan tannines en plantaardige proteïnen, verzorgt uw haar terwijl het omhuld wordt. Deze kleurfixerende shampoo tegen vervaging met een ultrazachte wasbasis is verkrijgbaar in 200 ml. Gegarandeerd sulfaatvrij, vrij van haarverzwarende siliconen en parabenen. Uw kleur blijft langer dan 10 wasbeurten behouden. Kleuruiting - 88% tevredenheid**, Kleurvastheid - 94% tevredenheid**, Kleurhelderheid - 82% tevredenheid**

*Vrij van sulfaathoudende oppervlakteactieve stoffen ** Tevredenheidstest bij 32 vrouwen na 15 dagen gebruik. Dermatologisch getest.

Conditioner met Granaatappel

Punica granatum L. kleurshampoo met granaatappel vertienvoudigt het haarherstellende en kleurfixerende effect van deze routine. Na het wassen royaal aanbrengen op punten en lengten van goed handdoekdroog haar. Laat enkele minuten inwerken zodat het product met zijn verzachtende eigenschappen doordringt tot in de kern van het haar en spoel vervolgens uit. Uw haar is onmiddellijk ontward en wordt weer zacht, soepel en vitaal. Uw kleuring is opnieuw gefixeerd, verlengd voor een langdurig schoonheidsritueel. Deze conditioner bevat geen siliconen. Het intensiveert en geeft de final touch aan dit schoonheidsritueel voor het haar. 

Onmiddellijke ontwarring - 91% tevredenheid*, Zijdezacht haar - 92% tevredenheid**, Herleefde kleur - 92% tevredenheid**

¹Tevredenheidstest bij 59 vrouwen die het product getest hebben.

²Tevredenheidstest bij 59 vrouwen na 15 dagen gebruik. Dermatologisch getest.

Crème zonder spoelen met Granaatappel

De dagcrème stralende kleur met Granaatappel versterkt de highlights van gekleurd haar, voedt de haarvezel en vergroot de kleur. Breng één tot twee dotjes crème aan op de handdoekdroge of droge lengten en punten van uw haar. Zonder spoelen, u kunt meteen beginnen stylen. Bij dagelijks gebruik verlengt de dagcrème zonder spoelen met Granaatappel de kleur met een niet-vette, zijdezachte finish. Gemaakt in Frankrijk met de grootste zorg voor de natuur, de dagcrème zonder spoelen maakt uw granaatappelroutine compleet. Beschermde kleur - 87% tevredenheid*, Geïdealiseerde kleur: 82% tevredenheid*

²Tevredenheidstest bij 63 vrouwen na 15 dagen gebruik. Dermatologisch getest.

De voordelen van een haarverzorgingsroutine op basis van Granaatappel

De complete routine met granaatappel, bestaande uit shampoo, conditioner, balsem en conditioner-crème, behoudt de glans van uw kleur, highlights of balayage, en brengt licht en glans in uw haar. Meerdere haarproducten gebruiken is het geheim van geweldig haar. Dankzij deze routine wordt uw haar gemakkelijk te stylen, stralend en glanzend. Deze exotische vrucht heeft vochtinbrengende, voedende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen en vertraagt ook haaruitval. Het doffe, platte effect verdwijnt en wordt vervangen door hersteld, ultrazacht, luchtig en zijdezacht haar.

Deze routine met granaatappel, een natuurlijke schat, intensifieert en behoudt uw kleur en doet uw kleur herleven. Trakteer uzelf op dit ritueel voor een gegarandeerd stralende en schitterende kleur. Klorane stelt het beste van de natuur tot uw dienst en onthult uw schoonheid. Laat de natuur haar werk doen op uw haar, laat de natuur gewoon haar gang gaan.

Terug naar boven