Nevelhaar

Nevelhaar

De voordelen van BIO Watermunt, met zijn essentiële ontgiftende en verfrissende eigenschappen, zijn beschikbaar in een compleet gamma haarverzorgingsproducten voor haar dat wordt blootgesteld aan de vervuiling van de stad. Het haar wordt gezuiverd en ontdaan van schadelijke deeltjes. Uw dierbare bondgenoot in de stadsjungle!

1 Resultaat "Nevelhaar"

Meer informatie
Meer informatie

Alles wat u moet weten over haarverzorgingsproducten met BIO watermunt

BIO Watermunt is een zeer krachtig actief bestanddeel met meervoudige eigenschappen voor de huid en het haar. Dit is zeer nuttig op het gebied van de cosmetica, waar het zal wordt gebruikt voor de ontwikkeling van diverse verzorgingsproducten, meer bepaald voor het haar. De unieke eigenschappen maken het tot een doeltreffend actief bestanddeel om diverse haarproblemen aan te pakken.  

Maar wat is Watermunt dan precies? Wat zijn de voordelen voor het haar? En vooral, welk type huidverzorging op basis van munt moet u kiezen?

Om uw vragen te beantwoorden, hebben wij hieronder een korte gids samengesteld waarin u alle essentiële informatie vindt over watermunt.

Wat is Watermunt precies?

Watermunt is een plant die oorspronkelijk uit Zuid-Europa komt. Watermunt houdt vooral van vochtige plaatsen waar hij goed zal groeien. U vindt hem dus in de buurt van rivieren, vijvers of zelfs poelen en beken.

De plant werd in de oudheid tot in de achttiende eeuw op grote schaal gebruikt vanwege zijn vele geneeskrachtige eigenschappen. Hij werd onder andere gebruikt om hoofdpijn en spijsverteringsproblemen te verzachten. In de loop der tijden werd hij echter verdrongen door andere muntsoorten, zoals pepermunt en groene munt, die makkelijker te kweken zijn.

De afgelopen jaren heeft watermunt echter een comeback gemaakt in de cosmetica-industrie, waar het zeer gewild is. Tegenwoordig wordt het gebruikt bij de productie van vele huidverzorgingsproducten, zowel voor het gezicht, het lichaam als het haar. U vindt het in de vorm van muntextract of -sap in deze producten.

Wat haarproducten betreft, vindt u watermunt in shampoos, droogshampoos, maar ook in conditioners of meer gerichte verzorgingsproducten. Natuurlijk moet u uw haarproducten kiezen in functie van de aard van uw haar en de problemen die u ondervindt en wil aanpakken.

Wat zijn de voordelen van een verzorging op basis van watermunt?

Watermunt heeft tal van voordelen. Deze plant heeft dus een bijzonder krachtige ontgiftende en zuiverende werking. Deze eigenschappen zullen dan zeer nuttig blijken voor uw haar.

Vandaag de dag leven we allemaal in een meer of minder vervuild milieu, afhankelijk van waar we wonen. Deze vervuiling is niet alleen schadelijk voor onze planeet en ons milieu, maar heeft ook gevolgen voor onze huid en ons haar. De verschillende dampen en stof zullen de haarvezel direct aantasten. Deze zal verstopt raken door vervuiling, en het haar zal dan verstikken.

Dit is waar watermunt zijn volledige efficiëntie aan de dag zal leggen. Talrijke studies hebben de zuiverende capaciteiten aangetoond van deze plant, die de wateren waarin hij leeft, kan ontdoen van giftige algen.

Dit ontgift niet alleen uw haar, maar beschermt het ook de hele dag lang. De verfrissende eigenschappen zullen ook uw hoofdhuid diep reinigen. Dankzij Watermunt zal uw haar in perfecte gezondheid zijn en hebt u een gezondere en lichtere haardos.

Ontdek de Klorane haarverzorgingslijn met BIO Watermunt

Al tientallen jaren streven wij er bij Klorane naar u het beste op het gebied van de cosmetica te bieden. Wij hebben aandacht voor uw wensen en ontwikkelen regelmatig nieuwe gamma's om in te spelen op alles wat u nodig hebt. Wij willen u een kwaliteitsverzorging bieden en daarom kiezen wij voor natuurlijke actieve bestanddelen die erkend zijn om hun eigenschappen en doeltreffendheid. Wij besteden ook veel aandacht aan het fabricageproces van onze producten en daarom ontwikkelen wij al onze producten in Frankrijk. De ecologische kwestie is ook bijzonder belangrijk in onze aanpak van cosmetica. Daarom pleiten wij al enkele jaren voor duurzame cosmetica die het milieu en de levende wezens respecteert.

Onze haarverzorgingslijn op basis van BIO Watermunt wordt geproduceerd op basis van biologische munt die in Frankrijk in de Tarnstreek wordt geteeld. Wij onttrekken een zeer zuiver sap waarmee wij nieuwe ontgiftende formules ontwikkelen en dit in een korte keten, binnen een straal van 50 kilometer.

U kunt dus kiezen voor de detox shampoo waarmee u uw haar diep reinigt en zuivert van vervuiling. Uw hoofdhuid wordt gezuiverd en zal weer vrij kunnen ademen. Tussen twee shampoobeurten door kunt u uw haar verfrissen met de detox droogshampoo. Dit product geeft uw hoofdhuid een ijskoud effect en reinigt uw haar in slechts twee minuutjes.

U kunt uw haar ook een intensievere verzorging geven met de conditioner met natuurlijk extract van munt. Dit helpt uw haar langdurig te beschermen door een soort schild tegen vervuiling te vormen.

Terug naar boven