Verzorging met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Dagelijkse bescherming en hydratatie

Meer lezen

De gevoelige babyhuid heeft nood aan op maat gemaakte verzorgingsproducten. Dankzij de hydraterende of voedende verzorgingsproducten met verzachtende Calendula wordt deze huid dag na dag gevoed, verzacht en beschermd.

klorane_gamme_upper-left.png
klorane_gamme_upper-right.png
18-klobb_creme-hydratante_tube_200mlcont.png

Hydrateren

Dagelijks hydrateren.
Haar met plantaardige oliën verrijkte formule die voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, heeft een intens hydraterend en verzachtend effect en beschermt de huid tegen uitdroging.
+
18-klobb-creme-nutritive-tube-125ml-317151cont.png

Voeden

De droge huid voeden.
Haar met natuurlijke Cold Cream van Klorane verrijkte formule die voor 96 % uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, voedt de droge en zeer droge huid intens en langdurig en verzacht en beschermt haar.
+

« De nog onrijpe babyhuid beschermen en verzachten. »

Calendula officinalis L.
calendula_left.png
Verkennen
We doorkruisten het Noorden van Spanje om er een Calendulasoort te ontdekken die biologisch wordt geteeld. We kozen voor Calendula officinalis L. omwille van haar krachtige anti-inflammatoire en herstellende eigenschappen.
calendula_middle.png
Beschermen
We beschermen de biodiversiteit door onze Calendula op verantwoorde en biologische wijze te telen. We beperken de impact van onze producten op het milieu met bioafbreekbare formules en ecologisch verantwoorde verpakkingen.
calendula_right.png
Delen
We delen de rijkdom van Calendula via natuurlijke en beschermende verzorgingsproducten.