De luierwisseling met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Dagelijkse verzorging van rode billetjes

Meer lezen

Voor de verzorging en bescherming van rode billetjes, stelt Klorane Bébé doeltreffende en doelgerichte verzorgingsproducten met verzachtende Calendula voor die de billetjes onmiddellijk verzachten en herstellen. Klinisch bewezen doeltreffendheid.

klorane_gamme_upper-left.png
klorane_gamme_upper-right.png
18-klobb_liniment_flacon_400ml-317538cont.png

Reinigen en beschermen

De normale of geïrriteerde huid reinigen.
Zijn formule barstensvol beschermende olijfolie die voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, reinigt de huid in alle zachtheid en voedt en verzacht haar. Doet roodheid vervagen en voorkomt rode billetjes.
+
18-klobb-erytheal-tube_75ml-320004cont.png

Beschermen en verzachten

Soin et protection des irritations et rougeurs du siège
Deze zalf barstensvol beschermende olijfolie en zinkoxide verzacht van bij het 1ste gebruik, zuivert en doet roodheid vervagen.
+

« De nog onrijpe babyhuid beschermen en verzachten. »

Calendula officinalis L.
calendula_left.png
Verkennen
We doorkruisten het Noorden van Spanje om er een Calendulasoort te ontdekken die biologisch wordt geteeld. We kozen voor Calendula officinalis L. omwille van haar krachtige anti-inflammatoire en herstellende eigenschappen.
calendula_middle.png
Beschermen
We beschermen de biodiversiteit door onze Calendula op verantwoorde en biologische wijze te telen. We beperken de impact van onze producten op het milieu met bioafbreekbare formules en ecologisch verantwoorde verpakkingen.
calendula_right.png
Delen
We delen de rijkdom van Calendula via natuurlijke en beschermende verzorgingsproducten.