Uw verzorgingsroutine om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren.

Paeonia lactiflora Pall

De verzorgingsproducten met BIO Pioenroos

Uw verzorgingsroutine om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren.

Uw verzorgingsroutine om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren.

Verzorg uw hoofdhuid met BIO pioenroos, een plant die in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om haar verzachtende en anti-irriterende eigenschappen. Ervaar onmiddellijk een gevoel van comfort met onze verzorgingsproducten op basis van BIO Pioenroos, subtiel geparfumeerd met heerlijk ontspannende geur.

kl_peony_communication-visual_oglivy_2020

Kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid

Jeukt uw hoofdhuid gedurende de dag? Verzacht van irritatie en verlicht huidongemak onmiddellijk met ons SOS Serum met BIO Pioenroos.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO PIOENROOS | SOS SERUM

Een verzachtende verzorging om de geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren

  • Onmiddellijk en langdurig comfort gedurende 24 uur
  • Niet-vette formule, zonder naspoelen
  • Gemakkelijk overal mee naartoe te nemen

Kalmeer uw hoofdhuid met biologische pioenroos, van oudsher bekend om zijn verzachtende en anti-irriterende eigenschappen, een plant die al sinds de 10e eeuw in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO PIOENROOS | SOS SERUM

Beschermt en houdt de gevoelige hoofdhuid in balans

Kalmeer uw hoofdhuid langdurig en behoudt haar goede balans met onze verzorgingsproducten op basis van BIO Pioenroos.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN BIO PIOENROOS | DE GEVOELIGE HOOFDHUID

De kalmerende verzorgingsroutine voor een gezonde hoofdhuid

  • Reinigt, hydrateert en ontwart het haar op milde wijze
  • Respecteert de balans van de hoofdhuid.
  • Verzacht irritatie en verlicht huidongemak

Herstel het evenwicht van de hoofdhuid en geniet van langdurig comfort met de verzorgingsproducten verrijkt met BIO Pioenroos, met delicate en ontspannende geur.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN BIO PIOENROOS | DE GEVOELIGE HOOFDHUID
Shampoo met BIO Pioenroos

Pioenroos Haar

Shampoo met BIO Pioenroos

Kalmeert - Reinigt

Onze expert aan het woord

De pioenroos die in de verzorgingsproducten vervat zit, is afkomstig uit de door Klorane gecontroleerde teelt. Dit vormt geen bedreiging voor wilde pioenrozen. Met 100% pure weldadigheid voorop, dus!

Alexandre Panel
Alexandre PanelBotanicus bij Klorane

Een aanpak om de biodiversiteit te bevorderen

Klorane komt de Chinese pioenen te hulp

China is 's werelds grootste kweker van pioenrozen. Het aantal bedreigde plantensoorten, waaronder heel wat variëteiten wilde pioenrozen, neemt echter alsmaar toe. De Klorane Botanical Foundation heeft daarom haar krachten gebundeld met het Botanisch Instituut van de Academie van Wetenschappen van Peking in een driejarig programma om deze bedreigde plantsoorten te beschermen. En met als doel ze in hun natuurlijke habitat te herintroduceren.

Ontdekken

Onze experts bieden u een antwoord

Onze huidverzorgingsproducten op basis van BIO Pioenroos bestaan voor 97% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn gegarandeerd vrij van parabenen en siliconen en bevatten geen bestanddelen van dierlijke oorsprong.
Raadpleeg de productpagina op de website om de exacte samenstelling van ieder product na te gaan.

BIO pioenroos is welbekend en wordt al eeuwenlang gebruikt om de gevoelige huid te kalmeren. Onze verzorgingsproducten op basis van BIO pioenroos hebben een verzachtende en anti-irriterende werking op alle hoofdhuidtypes en bieden onmiddellijk en langdurig comfort.

Wij telen de BIO Pioenroos in een beschermd ecosysteem gelegen in China, in de provincies Shaanxi en Gansu, hun plek van oorsprong. Wij volgen biologische landbouwmethoden op en telen de planten zonder gebruik van pesticiden of irrigatie.

De Klorane Botanical Foundation zet zich samen met plaatselijke verenigingen in voor de bescherming van wilde pioenrozen, een plantensoort die inmiddels bedreigd is. De BIO Pioenroos is afkomstig uit de door ons gecontroleerde teelt. Dit vormt geen bedreiging voor wilde pioenrozen.

kl_peony_active-ingredient_engraving_300x300px

Wist u dat?

Paeonia lactiflora werd in Frankrijk geïntroduceerd tijdens het Eerste Keizerrijk, toen de keizer van China een collectie schonk aan keizerin Josephine.

Na enig verloop van tijd heeft de pioenroos zich ‘ontpopt’ als een echt icoon, dat een warei een ‘ pioenroosmanie ’ teweegbracht, en dit in het bijzonder in de 19e eeuw onder schilders en collectors.

Meer weten over deze plant

kl_peony_communication-visual_oglivy_2020
Terug naar boven