Kalmerend en ontzwellend

Waterproof make-upremover voor de ogen met verzachtende Korenbloem

Centaurea cyanus L.

Meer lezen

Deze make-upremover barstensvol korenbloemwater verwijdert alle soorten make-up, zelfs hardnekkige en waterproof make-up, in een handomdraai dankzij zijn dubbele werking. Versterkt de wimpers zonder een vette film achter te laten. Deze zeer milde remover werd speciaal samengesteld voor de allergevoeligste ogen en voor vrouwen die contactlenzen dragen. Hypoallergeen.

100 ml

Dit product beoordelen
Discover our botanical expertise to protect hair and nature
Make-upverwijderend effect op waterproof mascara*: 93% Beperkt het uitvallen van wimpers** : -75% Getest onder toezicht van dermatologen en oogartsen.
*Doeltreffendheidstest met de mascara en oogschaduw. **Klinische studie m.b.t. uitvallende wimpers na dagelijks gebruik van de tweefaseremover gedurende 2 weken.
WATER (AQUA),ISODODECANE,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,BUTYLENE GLYCOL,CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER,SODIUM CHLORIDE,BLUE 1 (CI 42090),DISODIUM EDTA,ISOPROPYL PALMITATE,PHENETHYL ALCOHOL,RED 40 (CI 16035),SODIUM BENZOATE
iconKlorane-oeil

Voor

Gevoelige ogen en vrouwen die contactlenzen dragen, waterproof make-up.

iconKlorane-actifNat

Natuurlijk bestanddeel

De korenbloemen worden op onze eigen akkers in de Tarn (Frankrijk) gekweekt volgens de principes van de biologische AB-gecertificeerde landbouw.

iconKlorane-ecoConcu

Op ecologisch verantwoorde wijze ontwikkeld

Lichtere flacon - 40% minder plastic.

Démaquillage haute performance.

Krachtige make-upremover

Krachtige make-upremover

Démaquillage haute performance.

• Verwijder uw make-up in alle zachtheid en zonder te wrijven om uitvallende wimpers en wallen onder de ogen te vermijden.
• Uw contactlenzen kunnen gewoon inblijven wanneer u uw make-up verwijdert. Zonder spoelen.

Uw verzorgingsritueel vervolledigen

Dé instant ontspannende verzorging

De oogomtrek ontspannen

Ontspannende verzorging voor de oogomtrek: tegen wallen, tegen kringen, ophelderend. De BB-crème voor de ogen met korenbloem geeft u een ontspannen blik, als na een goede nachtrust.

Extreem milde 2-in-1 make-upremover

Make-up van het gelaat verwijderen

Het uiterst milde bloemenwater verwijdert make-up van gelaat, lippen en ogen, zelfs als u contactlenzen draagt. De huid komt tot rust en is soepel, gehydrateerd en zacht.

Dé SOS-verzorging tegen vermoeidheid

De oogomtrek gladstrijken

De ontspannende kompressen met verzachtende Korenbloem doen tekenen van vermoeidheid onmiddellijk vervagen. De gelaatstrekken worden gladgestreken, de blik opgehelderd en ontspannen.