Kalmerend en ontzwellend

Gladstrijkende ontspannende kompressen met verzachtende Korenbloem

Centaurea cyanus L.

Meer lezen

De kompressen met verzachtende Korenbloem hebben een fysiologische vorm die zich optimaal aan de oogomtrek aanpast en daardoor ook optimaal op tekenen van vermoeidheid inwerkt en de oogomtrek verfrist. De gelaatstrekken worden onmiddellijk gladgestreken en ontspannen, kringen vervagen, wallen zijn minder opgezet en de oogomtrek wordt opgehelderd. Speciaal samengesteld voor de allergevoeligste ogen en vrouwen die contactlenzen dragen. Hypoallergeen

7x2 kompressen

Dit product beoordelen
Discover our botanical expertise to protect hair and nature
Doet kringen vervagen: 90%* Ontspannend effect: 89%* Onder toezicht van dermatologen en oogartsen getest.
*Gebruikstest bij 70 vrouwen met gevoelige ogen.
WATER (AQUA),GLYCERIN,SODIUM POLYACRYLATE,SORBITOL,CELLULOSE GUM,BUTYLENE GLYCOL,MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM),ALCOHOL,ARNICA CHAMISSONIS FLOWER EXTRACT,BLUE 1 (CI 42090),CARBOMER,CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT,CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT),METHYLPARABEN,POLYSORBATE 80,POLYVINYL ALCOHOL,PROPYLENE GLYCOL,PROPYLPARABEN,RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL),TETRASODIUM EDTA,TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
iconKlorane-cheveux

Voor

Wallen, vermoeide en gevoelige ogen.

iconKlorane-actifNat

Natuurlijk bestanddeel

De korenbloemen worden op onze eigen akkers in de Tarn (Frankrijk) gekweekt volgens de principes van de biologische AB-gecertificeerde landbouw.

iconKlorane-ecoConcu

Op ecologisch verantwoorde wijze ontwikkeld

Recycleerbare etui en bijsluiter.

Le soin SOS anti-fatigue.

Dé SOS-verzorging tegen vermoeidheid

Dé SOS-verzorging tegen vermoeidheid

Le soin SOS anti-fatigue.

Het oogkompres op de oogomtrek aanbrengen (bij de binnenste ooghoek beginnen) en 20 minuten laten inwerken. Deze kompressen geven u meteen weer een stralende blik. Gebruik ze af en toe om er meteen een stuk beter uit te zien. Voor een langdurig gladstrijkend effect gebruikt u de oogkompressen als een kuur van 7 of 14 dagen. Leg de kompressen voor gebruik in de koelkast voor een extra verfrissend effect.

Uw verzorgingsritueel vervolledigen

Dé instant ontspannende verzorging

De oogomtrek ontspannen

Ontspannende verzorging voor de oogomtrek: tegen wallen, tegen kringen, ophelderend. De BB-crème voor de ogen met korenbloem geeft u een ontspannen blik, als na een goede nachtrust.

Make-up van gevoelige ogen verwijderen

gentle eye make up remover

Oogmake-up verwijderen

De bloemenlotion verwijdert make-up doeltreffend en in alle zachtheid van de allergevoeligste ogen en teerste oogleden. Ideaal voor vrouwen die contactlenzen dragen.

Krachtige make-upremover

Oogmake-up verwijderen

Deze uitzonderlijk vloeibare tweefaseformule verwijdert waterproof make-up onmiddellijk en in alle zachtheid en zorgt dat wimpers minder snel uitvallen.