Ritueel met Korenbloem

Centaurea cyanus L.

Kalmerend en ontzwellend

Meer lezen

Wij kweken de Korenbloem op onze eigen akkers in Zuidwest-Frankrijk volgens de normen van de biologische landbouw. De korenbloemen worden geoogst wanneer ze rijp zijn. Na infusie en destillatie wordt een zuiver en veilig kalmerend bloemenwater verkregen dat onmisbaar is voor de verzorging van de allergevoeligste ogen.

gentle eye make up remover

Oogmake-up verwijderen

De bloemenlotion verwijdert make-up doeltreffend en in alle zachtheid van de allergevoeligste ogen en teerste oogleden. Ideaal voor vrouwen die contactlenzen dragen.
+

Oogmake-up verwijderen

Deze uitzonderlijk vloeibare tweefaseformule verwijdert waterproof make-up onmiddellijk en in alle zachtheid en zorgt dat wimpers minder snel uitvallen.
+
Eau micellaire bleuet klorane

Make-up van het gelaat verwijderen

Het uiterst milde bloemenwater verwijdert make-up van gelaat, lippen en ogen, zelfs als u contactlenzen draagt. De huid komt tot rust en is soepel, gehydrateerd en zacht.
+

Make-up van het gelaat verwijderen

Verwijderen make-up in één enkele beweging van gelaat en lippen en van de allergevoeligste ogen (zelfs bij vrouwen die contactlenzen dragen). Verzachten en hebben een heerlijk verfrissend effect.
+

De oogomtrek gladstrijken

De ontspannende kompressen met verzachtende Korenbloem doen tekenen van vermoeidheid onmiddellijk vervagen. De gelaatstrekken worden gladgestreken, de blik opgehelderd en ontspannen.
+

De oogomtrek ontspannen

Ontspannende verzorging voor de oogomtrek: tegen wallen, tegen kringen, ophelderend. De BB-crème voor de ogen met korenbloem geeft u een ontspannen blik, als na een goede nachtrust.
+

« De allergevoeligste ogen en ogen van vrouwen die contactlenzen dragen verzachten. »

Centaurea cyanus L.
Bleuet gauche
Selectie
Wij kozen voor de Centaurea cyanus L.-variëteit omwille van haar kalmerende eigenschappen die van oudsher bekend zijn en nu wetenschappelijk werden bewezen.
Bleuet centre
Oogst
Wanneer de bloemen helemaal opengebloeid zijn, geen dag eerder of later.
Bleuet droite
Extractie
Na infusie en destillatie, net lang genoeg om de kalmerende eigenschappen te behouden, wordt een zuiver en veilig bloemenwater verkregen.