Ritueel met Watermunt

Mentha aquatica L.

TEGEN VERVUILING

Meer lezen

Munt wordt wereldwijd al eeuwenlang gebruikt omwille van zijn stimulerende en verfrissende eigenschappen. Wij kozen voor Mentha aquatica L. omdat deze variëteit barstensvol polyfenolen zit die een wetenschappelijk bewezen antioxiderend en vervuilingsbestrijdend effect hebben op de hoofdhuid. Wij kweken deze Watermunt volgens de principes van de biologische landbouw in Zuidwest-Frankrijk. Een uitzonderlijke samenwerking tussen de KLORANE BOTANICAL FOUNDATION en de SCHOOL OF ENVIRONMENT van de Universiteit van Tsinghua in China heeft het ongeziene zuiverende effect van onze variëteit op zoet water duidelijk aangetoond.

aquatic_mint_range-upper-left
aquatic-mint-range-upper-right.
Shampooing Sec Menthe Aquatique

Ontgiften & Onmiddellijke verfrissing

Ontgiften, frisheid
De Detox Dry Shampoo garandeert een "ijsblokeffect" en is geschikt voor alle haartypes; in slechts 2 minuten is het haar proper. Voor schoon en fris haar.
+

Op elk moment zuiveren

Ontgiftend, neutraliseert geurtjes, tegen vervuiling
Deze ontgiftende spray neutraliseert onaangename geurtjes, zuivert het haar en frist het op elk moment van de dag op.
+
baume_menthe-aquatique

Beschermen en ontwarren

Beschermend, tegen vervuiling
Een echt "beschermend schild" tegen vervuiling. Deze 2-in-1 verzorging beschermt het haar en ontwart de lengten.
+

Ontgiften

Verfrissende detox
Deze verfrissende shampoo reinigt het haar diepgaand, ontgift de hoofdhuid en verwijdert vervuilende deeltjes.
+

« "Watermunt zuivert de hoofdhuid en laat het haar weer ademen" »

Mentha aquatica L.
minute_bota_explorer_-aquatic_mint.
Verkennen
Onze Klorane experts onderzoeken Watermunt en haar ongeziene en ruimschoots bewezen zuiverend effect op de hoofdhuid en op zoet water via een samenwerking tussen de Universiteit van Tsinghua in China en de Klorane Botanical Foundation.
minute_bota_proteger_-aquatic_mint.
Beschermen
Klorane beschermt het milieu met een ecologisch project: van de Watermuntteelt via een kort circuit (volgens de principes van de biologische landbouw) tot het eindproduct. De Klorane Botanical Foundation beschermt ook zoet water door vervuild water in Zuidwest-Frankrijk te zuiveren met Watermunt.
minute_bota_partager_-aquatic_mint.
Delen
Klorane deelt de rijkdommen van deze plant in een doeltreffend en ecologisch verantwoord verzorgingsritueel met natuurlijke en bioafbreekbare formules die een bewezen vervuilingsbestrijdend effect hebben. Verder engageert Klorane zich om de uitzonderlijke eigenschappen van deze plant, die vaak ten onrechte als onkruid wordt beschouwd, wereldwijd bekend te maken.