Droogshampoos met Havermelk

Avena sativa L.

Frisheid, volume en textuur

Meer lezen

Schoon haar met extra volume en textuur in slechts 2 minuten tijd. Ideaal om het haar op te frissen zonder het nat te maken. De Droogshampoo van Klorane is hét geheime wapen van studiokappers om makkelijker trendy kapsels te realiseren!

shampooing sec extra doux spray

Hét originele product

Reinigt het haar in slechts 2 minuten tijd zonder het nat te maken. Onzichtbaar resultaat.
Absorbeert overtollige talg en geeft het haar extra volume en textuur. Vergemakkelijkt het stylen en maakt elk kapsel mogelijk.
+

Bruin tot kastanjebruin haar.

Reinigt het haar in slechts 2 minuten tijd zonder het nat te maken. Onzichtbaar resultaat.
Dankzij zijn subtiele tint versmelt deze crème op natuurlijke wijze met kastanjebruin haar zonder vlekken te maken of de natuurlijke kleur aan te tasten.
+

La Rotopoudre

Nettoie les cheveux sans les mouiller en 2 minutes seulement. Fini invisible.
Des cheveux propres, de la matière et du volume en 2 minutes seulement. Idéal pour nettoyer les cheveux sans les mouiller, le shampooing sec Klorane est l'arme absolue des coiffeurs studio pour faciliter la réalisation de tous les styles de coiffures !
+

« Delicaat haar elke dag opnieuw heerlijk zacht maken. »

Avena sativa L.
Avoine minute botanique gauche
Selectie
Wij kozen voor de Avena sativa L.-variëteit (Haver) omwille van haar uitzonderlijke rijkdom aan suikers, vetten en vitamines met uitzonderlijke verzachtende eigenschappen.
Avoine minute botanique centre
Oogst
De haverkorrels worden geoogst wanneer ze volledig rijp zijn om een maximale kwaliteit van de bestanddelen te garanderen.
Avoine minute botanique droite
Samenstelling
Extra milde verzorgingsproducten (vanaf de leeftijd van 3 jaar) die worden samengesteld volgens de hoge tolerantie-eisen van producten voor pediatrisch gebruik.